!

HEJLI BIBER JE OTKRILA KAKO PRAVI SVOJU OMILJENU FRIZURU: Ovaj video je pogledalo više od 10 miliona žena! (FOTO, VIDEO)

Hejli Biber je postala kraljica Jutjuba tokom poslednjih nekoliko meseci. Bez obzira na to da li igra zabavne igre poput s gostima iznenađenja ili deli svoju rutinu za negu kože, ona kreira videe koji imaju više od 10 miliona pregleda svaki i kojima oduševljava brojne fanove širom sveta.

Hair & Makeup
Autor:
Hejli Biber, Foto: Profimedia

Njen najnoviji video je step-by-step tutorijal za to kako postići njenu messy frizuru koju najčešće kreira pre izlaska, onda kada za to ima vremena. Hejli kaže da su joj neuredni talasi jedan od najdražih stilova za izlazak na večeru, sastanak s mužem ili druženje s prijateljicama, a u nastavku vam donosimo njene savete.

Kao prvi korak, Hejli preporučuje prskanje spreja koji pospešuje volumen na mokru kosu pre sušenja fenom. Tajna njezinih talasa je u pokretu zgloba. Hejli uvija peglu za kosu prema licu, a zatim od njega, kako bi kreirala ovaj ultimativni i neuredniu izgled kose koji podseća na kosu koju imamo na moru.

Upamtite da savršenstvo ovde nije cilj. Što više neuredno izgleda, tim bolje. Ako radite sa sveže opranom kosom, nemojte štedeti na spreju kako biste kreirale malo teksture. Tako će vam kosa biti manje ‘glatka’ i lakše ćete kreirati frizuru. Helji kaže da će vam možda trebati i dodatni špric spreja za zadržavanje talasa. Najbolje rešenje je to da pričekate barem dan nakon pranja kose kako bi vam frizura trajala duže. U nastavku vam donosimo video u kojem možete videti tačno kako Hejli to radi.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...