ima toliko načina

FRIZURE KOJE MOŽETE BRZO I LAKO NAPRAVITI ZA SVEŽIJI IZGLED OVOG PROLEĆA: Potreban vam je samo jedan detalj! (FOTO)

Ovog proleća sve se okreće oko frizura koje je jednostavno održavati i oko prihvatanja svoje prirodne teksture i tipa kose.

Hair & Makeup
Autor:
Instagram / thecold.soul, Foto: Instagram / thecold.soul

Sve je veća potražnja za frizurama koje je lako negovati i stilizovati kod kuće. Ako uz to zahtevaju minimalno ili nikakvo korišćenje alata za stilizovanje, to je dodatni bonus. Na taj način će vam kosa duže biti zdravija i sjajnija. Mnogi žude za promenom pa biraju hrabre frizure uz koje izlaze iz svoje zone komfora, a kako bi vam kosa svaki dan zablistala važno je znati i sve načine koje ju je moguće stilizovati u samo nekoliko minuta.

 

Novi stil frizure je jedan od načina na koji možete razbiti monotoniju ovog proleća. Posvetite se sebi i resetujte se za toplije i sunčanije dane pred nama. Bilo da uskoro planirate da posetite svog frizera u salonu ili želite ideje za to kako da stilizujete kosu kod kuće, mi vam donosimo nove trendove koji vam mogu služiti kao nadahnuće.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @rapujacepierogi

 

Prema generaciji Z, razdeljak na sredini je simbol mladosti koji je trenutno u trendu. To je jednostavan način na koji se vaša postojeća frizura u potpunosti može preobraziti. Taj potez daće vam drugačiji i svež izgled uz minimalno truda. S druge strane, ako imate kovrdžavu kosu, dozvolite svojoj prirodnoj teksturi da zablista ovog proleća.

 

Gumice, marame, i skranči kao i kopče za kosu takođe igraju jednu važnu ulogu u ovosezonskim trendovima za kosu. Ovi dodaci su uistinu jednostavan način za nadograditi svoj stil, kao i za ukrasiti frizuru. U nastavku vam donosimo frizure kojima možete osvežiti svoj izgled ovog proleća.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anisa Sojka (@anisasojka)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lisa (@lisaholdshteyn)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @rapujacepierogi

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @rapujacepierogi

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Joico (@joico)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lisa (@lisaholdshteyn)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anisa Sojka (@anisasojka)

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...