Unesite promene u stil života

Promenom navika do fit izgleda

Pravilna ishrana, vežbe i dobra organizacija su ključ uspeha dobrog izgleda, ako je verovati svetski poznatim damama, koje drže do sebe ali nisu opterećene svojim izgledom
Fitnes
18:30h
Foto: Shutterstock

Samo nekoliko jednostavnih navika može biti ključno između fit osobe i one za koju se vidi da sedi na kauču uz televizor i čips. Tu svakako postoji i razlika između prosečnog i uspešnog radnog čoveka. Biti na strani uspešnih nije tako teško.

 

Mislili ste da su na dijetama, sumanuto vežbaju, nikada ne podležu porocima pa zato izgledaju besprekorno? Varate se, barem delimično jer i najslavniji lepotani i lepotice tvrde da se za super izgled najvažnije je samo se dobro organizovati.

Bez strogih dijeta

Mišel Obama (Michelle Obama) zna da opsednutost brojanjem svake kalorije nije smisao života. "Istina je da biti zadovoljna, lepa i zdrava žena u dobroj formi ne znači kontrolisati svaki gram na vagi, meriti svaki centimetar oko struka i ne smemo da razmišljamo na taj način. Umesto toga, treba se koncentrisati na ono što je bitno: kako se osećamo u sopstvenoj koži", rekla je prva dama Amerike za magazin Vimins Helt (Women's Health).

Nađite vežbe u kojima ćete uživati

 

U fitnesu je bitno je da svaka osoba pronađe neki oblik rutinskog vežbanja u kom će uživati. Ljudi koji dobro izgledaju i u odličnoj su formi shvataju da je vežbanje svojevrsna terapija i jedan od najboljih načina za oslobađanje od stresa. Odlazak na fitnes znači da rade nešto dobro za sebe i osećaju se puno bolje nakon toga. Suština je da vežbanje postane radna navika u kojoj uživate.

Vežbanje se ne preskače
, već je prioritet, bez obzira na vremenske uslove, posao ili porodične nesuglasice.

Ne upoređujte svoje telo sa drugima

 

Bijonse (Beyonce) je prošla brojne faze mršavljenja i gojenja, ali je shvatila kad se najbolje oseća i prihvatila to. "Najbolje se osećam kad nisam premršava i niti preteška, a kad i dalje imam obline", rekla je za Self. "Verujem da je svako drukčiji i da svako izgleda najbolje kad postigne svoju prirodnu težinu s kojom se najbolje oseća", kaže Bijonse.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...