TRANSFORMACIJA

Poštujući ova jednostavna pravila, ova žena je uspela da skine 26 kg u rekordnom roku: Evo kako sad izgleda! (FOTO)

Ona je čist dokaz da je sve moguće

Fitnes
11:27h Autor:
Foto: Printscreen Instagram / littlemisssunshine.af

Uz dobru volju i malo discipline moguće je postići neverovatne rezultate,a to vrlo dobro zna Alis koja je uspela da skine 26 kilograma.

Od debeljuce, postala je uspešan fitnes instruktor koji pomaže velikom broju žena da smrša i povrate samopuzdanje.

Kada je imala 25 godina, Alis, je imala 94 kilograma. "Trenutak koji je promenio sve je taj kada sam sebe videla na jednoj fotografiji. Ta devojka nije bila srećna. Tad sam rešila da ću učini sve da vratim osmeh na lice."

"Prvo sam prestala da tražim izgovore. Počela sam da istražujem i pronašla sam zanimljive recepte koji su zdravi, a ujedno i ukusni. Počela sam da pijem 2 litre vode dnevno. Obroke sam planirala za celu nedelju. Kad imate jelovnik, nećete biti u iskušenju da pojedete kaloričnu hranu".

S vremenom je naučila kako da bude umerena. "Bilo je teško, ali bez napora nema ni rezultata".

Demi Mur u 58. godini ima telo poput top modela: Ova 2 pravila su zaslužna za njenu vitku liniju! (FOTO)

Svakog meseca se fotografisala kako bi mogla sa prati napredak. "Mislim da ljudi ne shvataju koliko je važno fotografisati se u svim fazama transformacije. Radeći to, uvidela sam da 'stara' ja motiviše 'novu' mene", kaže ona.

Promenila je pogled na vežbanje. Živela je u ubeđenju da samo kardio vežbe mogu da joj pomognu, a one su bile isuviše naporne za nju.

Umesto kardio treninga, počela je da radi vežbe snage. Već nakon mesec dana sam primetila prve rezultate, ne samo što da se snaga dramatično povećala, nego mi se promenio i oblik tela. Ranije sam mislila da ću zbog vežbi snage biti još teža, ali brzo sam shvatila - što više mišića imam, to će brže telo sagorevati masnoće".

Ovom treningu Džej Lo može da zahvali na izvajanim mišićima: Efikasan trening od 20 minuta je sve što vam treba!(VIDEO)

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs