rijaliti zvezda otkriva

Žene širom sveta žele njene obline: Ovo su fitnes saveti Kim Kardašijan! (FOTO)

Kim Kardašijan je pravi “show” mag, a čitavu imperiju izgradila je na svojoj ličnosti i rijalitiju koji prati život članova njene porodice.

Fitnes
Autor:
Kim Kardašijan Vest, Foto: Profimedia

Kako je izuzetno aktivna na društvenim mrežama, retko koji detalj njenog života nije poznat javnosti. Ipak, žene širom sveta najviše zanima tajna bujnih oblina i uzanog struka rijaliti zvezde. Fitnes saveti Kim Kardašijan veoma su korisni, a ključ svega nalazi se u čvrstoj volji.

 

Fitnes saveti Kim Kardašijan

 

Nema izgovora – Kim trenira čak šest dana u nedelji

 

Kim Kardašijan zna koliko je za njen imidž, ali i zdravlje redovan trening važan. Zato se ona budi u pet ujutru, čak šest dana u nedelji, kako bi dva sata odvojila za svoj trening. Tek kada završi trening budi mališane i upušta se u dnevnu rutinu. Svaki od šest dana rezervisan je za posebno isplaniran trening, koji sastavlja njen lični trener, kako nijedna grupa mišića ne bi izostala i kako bi celo telo bilo savršeno oblikovano.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Vežbe snage su najvažnije

 

Kim nije ljubitelj karfio treninga pa se fokusira na vežbe snage i veći deo njenih treninga sastoji se od dizanja tegova.

 

Fitnes saveti Kim Kardašijan – Budite uporni

 

Lični trener Kim Kardašijan, Melisa Alkantara, otkrila je da Kim nikada ne otkazuje treninge i da je izuzetno posvećena.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Slušajte svoje telo

 

Kim Kardašijan svakih šest meseci pravi pauzu od intenzivnih treninga. Ona naime počinje da odlazi na laganije treninge, koji uključuju vežbe istezanja i oblikovanja, kako bi odmorila svoje telo i pripremila ga za nove fitnes izazove.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...