ZDRAVO MRŠAVLJENJE

Topi i do 3 kilograma nedeljno: Najbolji trening za zatezanje celog tela! (VIDEO)

Za nekoliko nedelja bićete u top formi 

Fitnes
Autor:
Foto: Shutterstock

I u kućnoj varijanti je moguće ostvariti dobre rezultate kada je mršavljenje u pitanju. Nije potrebno da novac trošite na skupe sprave ili na odlazak u teretanu, potrebno vam je samo malo discipline i motivacije.

 

Keaira Laše je fitnes nstruktorka koja će vas sigurno naterati da ustanete iz fotelje i bacite se na vežbanje. Njeni treninzi su zabavni, ali i veoma efikasni. 

 

Uz redovno izvođenje moguće je izgubiti i do 3 kilograma za nedelju dana. 

 

Reč je o časovima plesa i posebno kreiranim pokretima u ritmu muzike koji će aktivirati apsolutno svaki mišić na telu i tako započeti razgradnju masnih naslaga. Uz redukovanu ishrani, rezultati će biti još brže vidljivi.

 

Najjednostavnija vežba za zadnjicu i noge: Za telo iz snova potrebno je da izdvojite samo 6 minuta dnevno! (VIDEO)

Ona se bavi i plesom i pevanjem, a fitnes joj je oduvek bio hobi. Htela je svima da pokaže da vežbanje može da bude interesantno, pa su tako i nastali ovi treningzi. "Ples je super način da se zabavite, da pokrenete telo i da oblikujete mišiće", rekla je ona.

 

"Niste ni svesni kakvu ćete promenu doživeti za nekoliko meseci. Osim na mišiće, ples utiče i na samopouzdanje i rasploženje". Ako je vaš cilj da imate mršavije noge, zategnut stomak i oblikovaniju zadnjicu, onda je ovo pravi izbor za vas.

 

Ima 54 godine, a i dalje može da se pohvali izvajanom figurom: Ovako vežba Sindi Kraford! (VIDEO)

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...