SNEKI OTKRILA KAKO ODRŽAVA IDEALNU KILAŽU PREKO 30 GODINA: Jednog VAŽNOG PRAVILA se nikad ne odriče

Snežana Sneki Babić ima 55 godina i vitku liniju koja je njen zaštitni znak preko 30 godina, koliko je na estradi.

Fitnes & Nutricija
12:03h Autor:
SNEKI OTKRILA KAKO ODRŽAVA IDEALNU KILAŽU PREKO 30 GODINA: Jednog VAŽNOG PRAVILA se nikad ne odriče
Kako Sneki Babić održava kilažu?, Foto: ATA Images / Antonio Ahel

Za Snežanu Sneki Babić se često kaže da je vlasnica najdužih nogu na estradi, a žene širom Srbije se pitaju kako joj polazi za rukom da preko trideset godina ima skoro uvek istu kilažu.

Pevačica ne krije da voli da jede kvalitetnu i ukusnu hranu, ali isto tako kaže i da veoma vodi računa o tome da u svom telu napravi balans kako bi održala kilažu i ostala vitka.

"Tajna mog izgleda je u vedrom duhu, u energiji kojom zračite i u tome kako nosite svoje telo. Volim svoj posao i može da mi se desi neka situacija koja je neprijatna, ali kada ja u tom trenutku vidim kolege, kamere, studio i pesmu, ja zaboravim na sve i ne dozvolim da to utiče na mene," objasnila je pevačica a prenosi Glossy.

Snežana Babić Sneki
foto: ATA Images / Antonio Ahel

Sneki se takođe osvrnula i na to kako održava godinama istu, savršenu liniju.

"Ne koristim nikakve detokse organizma. Gurman sam i volim da jedem i vodim se tim da u odnosu na to koliko ste aktivni morate i da pojedete toliko. Neko sam ko stalno aktivno vežba. Imam svoj program. Ne koristim sprave i tegove, moje opterećenje je isključivo moje telo. Postoje vežbe gde možete sa jednom stranom tela da opteretite drugu i to vam je dovoljno. Ne volim ništa što je prenabildovano, sve volim proporcionalno i normalno, da sve bude skladno. Ako imate genetsku predispoziciju, to nije nimalo teško," kaže pevačica za Blic i dodaje da zasluge duguje i dobroj genetici.

Snežana Babić Sneki
foto: ATAImages

Ne krije da voli da jede, ali i da vežba. Kako kaže ne voli ni u čemu da preteruje:

"Naučno je dokazano da genetika igra ogromnu ulogu, a moj genetski kod je jako dobar. Generalno, mi kao narod imamo poseban kod koji je enigma za mnoge. Zato nas i mnogo vole, jer smo lep narod. Posetim kozmetičara s vremena na vreme, ne volim da preterujem ni u čemu. Imam svoj način negovanja lica i dekoltea, jer su to delovi tela jako važni za ženu. Treba obratiti pažnju na korišćenje prirodnih maski za lice. Naravno, postoje i mezoterapije, koje možete ponekad uraditi. Jako su bitni vitamini D, B i C i njih treba uvrstiti u ishranu, jer su blagotvorni za kožu i opšte zdravlje organizma," objasnila je Sneki.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs