OVAKO DANAS IZGLEDA ŽENA KOJOJ SU DRUGI UNIŠTILI ŽIVOT: Koristili su je kao VUDU lutku, čak su joj i deca okrenula leđa

Ako se pitate ko je i kako izgleda pevačica kojoj su drugi uništili život, Britni Spirs je pravi primer takve žene.

Celebrities
08:43h Autor:
OVAKO DANAS IZGLEDA ŽENA KOJOJ SU DRUGI UNIŠTILI ŽIVOT: Koristili su je kao VUDU lutku, čak su joj i deca okrenula leđa
Kako danas izgleda pevačica kojoj su drugi uništili život, Foto: Profimedia

U poseldnje vreme, Britni Spirs ne prestaje da šokira javnost svojim ishitrenim postupcima. Naime, neretko se dešava da pevačica na svoj Instagram profil dodaje fotografije na kojima je gola, kao i video snimke na kojima izgleda potpuno dezorjentisasno.

Uprkos tome što ima decu, koja donekle trpe posledice njenog ponašanja, Britni ne odustaje, a svaki njen postupak je skandalozniji od prethodnog.

Da je Britni upala u veoma loše stanje govore i fotografije koje su nedavno isplivale, a na kojima se vidi kako je tužna, ispijena i bezvoljna. Brojni fanovi zabrinuti su za njeno stanje, dok se nedavno spekulisalo da njena porodica planira intervenciju kojom bi sprečili negativne postupke.

Britni Spirs
Britni Spirsfoto: Clint Brewer Photography / A.I.M / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Poznato je da je pevačica bila bolesna, te da joj je bilo dodeljeno starateljstvo i kontrola nad finansijama i životom, dok je njen staratelj i donosilac odluka bio njen otac.

Britni je pre godinu dana pred sudom istakla da je bila žrtva, kao i izvor zarade svojoj porodici, te da su joj bila ukinuta osnovna ljudska prava.

"Časni sude, moj otac i svi ostali koji su bili saučesnici u kontrolom nad mojim životom, uključujući menadžmenski tim, trebalo bi da budu u zatvoru", rekla je Britni tada.

Njene izjave ukazuju na to da ju je porodica materijalno koristile, kao i da su zloupotrebili njeno mentalno stanje. Jednom prilikom istakla je i da je u lošim odnosima sa bivšim suprugom, Kevinom Federlajnom.

Britni je iz teške artiljerije udarila i na starijeg 15-godišnjeg sina Džejdena nakon njegovog intervjua, optuživši ga da joj ni on ne želi dobro, kao i ostatak porodice.

Britni Spirs
Britni Spirsfoto: Profimedia/editorial images

"Bio si kao ostatak moje porodice. Potajno si voleo da me gledaš kao da nešto nije u redu sa mnom", poručila je ona tada.

Potom se osvrnula na to da je postala ateista zbog onoga što je preživela tokom perioda starateljstva koje se završilo prošle godine i kako su se njena deca i porodica odnosili prema njoj, navodeći da njen otac Džejmi ( 70) treba da bude u zatvoru do kraja života.

"Iskreno, moj tata treba da bude u zatvoru do kraja života. Ali kao što sam rekala, Bog ne bi dozvolio da mi se to dogodi da postoji Bog. Ja više ne verujem u Boga zbog načina na koji su me deca i moja porodica tretirali. Nemam više u šta da verujem. Ja sam ateista", rekla je Spirs. Zatim se obrušila na svog sina zbog njegovih izjava poput: "Nadam se da će biti bolje" i "Moliću se za nju", verujući da je njima dodatno potkopava.

"Za šta se moliš? Da nastavim da radim kako bih mogla da platim pravne troškove i za kuću?", upitala je ogorčeno kritikujući drugog sina Šona Prestona (16) i njihovog oca Kevina Federlajna (44).

1 / 6 Foto: Profimedia

Ono što je svima očigledno jeste da je pevačicino stanje sve lošije. Mnogi je osuđuju zbog čudnog ponašanja, a postoje i oni koji je žale. budući da ju je zadesila teška sudbina.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs