GLUMAC VERIO NAJBOLJU DRUGARICU SVOJE BIVŠE ŽENE: Kada je ostavio manekenku zbog pevačice pitali su ga da li ima oči

Mnogi su se pitali da li se vole bivša i sadašnja supruga čuvenog glumca Orlanda Bluma, a evo šta je zapravo istina.

Celebrities
Autor:
GLUMAC VERIO NAJBOLJU DRUGARICU SVOJE BIVŠE ŽENE: Kada je ostavio manekenku zbog pevačice pitali su ga da li ima oči
Glumac verio najbolju drugaricu svoje bivše žene, Foto: Splash News / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Mnogima je neverovatno da u Holivudu postoje i dobri odnosi, odnosno da bivša i sadašnja mogu da budu u dobim odnosima. Upravo je takav primer bivše i sadašnje partnerke slavnog glumca i miljenika žena Orlanda Bluma.

Poznato je da između pevačice Keti Peri i Mirande Ker ni u jednom trenutku nije bilo "zle krvi", čak i kada su glumca prozivali da je prešao "sa konja na magarca" i pitali ga "ima li oči" nakon što je smuvao pevačicu.

Orlando Blum verio je pevačicu Keti Peri
Orlando Blum verio je pevačicu Keti Peri foto: Profimedia

Blum inače sa bivšim supermodelom ima sina Flina koji je jako vezan za Keti, što Mirandi nimalo ne smeta. Sa druge strane, Orlando i Keti su vereni od 2019. godine, i imaju ćerkicu Dejzi koju su dobili 2020. godine. Jednom su raskinuli, ali su brzo shvatili da ne mogu jedno bez drugog te su se brže-bolje pomirili.

Miranda Ker i Keti Peri su u sjajnim odnosima
Miranda Ker i Keti Peri su u sjajnim odnosima foto: mage Press Agency / ddp USA / Profimedia

Kada je reč o Mirandi, ona je od 2017. godine u braku sa biznismenom Evanom Špigelom s kojim je dobila dvoje dece. Svoju intimu čuva samo za sebe, kao i detalje odnosa, ali je jednom prilikom dala komentar koji je dovoljno otkrio o tome šta misli o Keti Peri.

Miranda je u braku sa milionerom Evanom Špigelom
Miranda je u braku sa milionerom Evanom Špigelom foto: Profimedia

"Tako sam srećna što su se Orlando i Kejti našli i tako sam zahvalna što sam našla svog neverovatnog muža i što se svi zajedno poštujemo. Kada dođe vreme u kojima moramo zajedno da rešavamo probleme, uvek nađemo kompromise i uradimo ono što je najbolje za našu porodicu", rekla je jednom Miranda i stavila jednom zauvek tačku na bilo kakva nagađanja da ne podnosi novu partnerku svog bivšeg muža, pa dodala:

"Obožavak Keti i srećna sam što je Orlando pronašao nekoga ko ga veseli, jer na kraju dana, Flin ima srećnog oca i srećnu majku - a to je najvažnije," rekla je ona bivša manekenka.

Orlando i Miranda imjau sina Flina
Orlando i Miranda imjau sina Flina foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs