BOSANSKA PEVAČICA POSTALA JE 23. ŽENA MOĆNOM ŠEIKU: U Dubai se zaputila sa jasnim ciljem koji je odmah ostvarila

Bosanska pevačica, Alma Tucaković javno je pričala kako je postala šeikova 23. žena, međutim, te tvrdnje postale su upitne.

Celebrities
Autor:
BOSANSKA PEVAČICA POSTALA JE 23. ŽENA MOĆNOM ŠEIKU: U Dubai se zaputila sa jasnim ciljem koji je odmah ostvarila
Kako je bosanska pevačica postala šeikova 23. žena, Foto: Printscreen Instagram/alma_tucakovic

Odlazak u Dubai postao je prestižna atrakcija, dok mnge devojke masovno odlaze tamo, kako bi našle boagate šeike za koje se na kraju udaju i rode im decu. Nekolicina njih, javno govori o tome i priznaje da svoje bogate muževe koriste kao bankomat, dok oim oni za uzvrat traže određene usluge.

Neke od njih su imale i negativna iskustva, te su služile kao robinje moćnim šeicima, međutim, bosanska pevačica Alma Tucaković nije imala probelema kada je spakovala kofere i rešila da zauvek napusti Bosnu.

Alma Tucaković
Alma Tucakovićfoto: Pritnscreen/youtube

Naime, bivša pevačica je otvoreno priznala da u Dubai odlazi kako bi našla bogatog šeika i udala se za njega. Alma je jednom prilikom za medije otkrila da se odrekla estrade kao i da ne želi više da peva, ali i da redovno ispunjava svoje bračne obaveze.

"Što se tiče estrade, oprostila sam se od nje. Bar godinu dana. Ne želim više da pevam jer sam se uverila da postoji i drugi, bolji život koji mogu da izgradim. Ovde mi je prelepo. Uživam sa svojom prijateljicom, a redovno ispunjavam i sve svoje bračne obaveze", rekla je Alma za bosanski magazin "Express 201".

Alma Tucaković
Alma Tucakovićfoto: Printscreen Instagram/alma_tucakovic

I dok su mnoge žene na meti prozivki zbog brakova sa šeicima, za koje je poznato da mogu da imaju više žena, Alma za to ne haje, baš kao i Jelena Bin Drai koja je jednom prilikom ironično rekla da njen muž pored nje ima 147 žena.

Alma je takođe istakla da je svom supruu 23. žena i tom izjavom pofigla veliku prašinu u javnosti.

Alma Tucaković
Alma Tucakovićfoto: instagram

"Ja sam mu 23. žena. Kao da on zna gde je koja od nas. Ako mislite da se šalim, varate se. Zapravo neću nikoga ni u što ubeđivati. Mislim da ću do kraja života ovde ostati. Došla sam u najbogatiju zemlju na svetu i tu ostajem živeti. Neću zaboraviti ni Bosnu, ali ovde ću se vratiti. Tek sada dišem slobodno," izjavila je, navodno, svojevremeno Alma koja je poznata po hitu "Bezobrazno".

Uprkos izjavama koje su podugle buru, pojavile su se i neke koje se ne uklapaju u koncept luksuznog života sa bogatim šeikom.

1 / 8 Foto: Pritnscreen/youtube

"Alma se jeste odselila u Dubai, ali od šeika ni traga ni glasa," rekla je pre nekog vremena.

"Ljudi su ludi... Do šeika ne može doći ni njegova rođena mati," pričala je tada Alma.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs