BIVŠI JOJ IZNENADA UMRO, MUŽ SE UBIO, KOLEGA JE VARAO S PROSTITUTKOM: A sina joj urnišu zbog nesvakidašnjeg izgleda

Ljubavni život Elizabet Harli veoma je turbulentan, a prošla je kroz neverovatne stvari koje su obeležile njen život.

Vip priča
Autor:
BIVŠI JOJ IZNENADA UMRO, MUŽ SE UBIO, KOLEGA JE VARAO S PROSTITUTKOM: A sina joj urnišu zbog nesvakidašnjeg izgleda
Ljubavni život Elizabet Harli, Foto: FlightPhotoAgency / Flight Photo Agency / Profimedia

Nakon što su se pojavila nagađanja da je čuvena glumica Elizabet Harli starija žena koja je princu Hariju oduzela nevinost, digla se velika prašina u javnosti. Međutim, ona je to oštro demantovala, a danima kansije pojavila se i famozna žena koja je otkrila detalje osnosa sa mladim princom.

Elizabet Harli važi za jednu od najlepših i najzgodnijih glumica, te ne čudi što su se muškarci uvek otimali oko nje. Međutim, njen ljubavni život bio je poprilično turbulentan, a pratili su je brojni skandali.

U emotivnoj prošlosti poznate glumice ostali su muškarci koji su je varali i oni koji više nisu među živima.

Elizabet Harli
Elizabet Harlifoto: Profimedia

Glumac Hju Grant prevario ju je sa prostitutkom. Zatim je sina dobila u kratkoj romansi sa milionerom i producentom Stivom Bingom, koji je pre dve godine izvršio samoubistvo skočivši sa 27. sprata, a sada je nenadano i prerano preminuo i njen bivši verenik Šejn Vorn.

Elizabet Harli i Hju Grant bili su u emotivnom odnosu čak 13 godina. Mirno, bez skandala i buke par se razišao, a tome svedoči i podatak da su ostali u prijateljskim odnosima - toliko dobrim da je zvezda filmova "U stvari ljubav" i "Četiri venčanja i sahrana" kum njenom sinu Demijanu kojeg je dobila u braku sa milionerom Stivom Bigom.

 Hju Grant
Hju Grantfoto: AP

Ipak, ono što će još dugo odjekivati u javnosti kada se pomenu imena nekadašnjeg glumačkog para, jeste njegova prevara davne 1995. godine i to sa prostitutkom "umetničkog imena" Divijan Braun.

Medijski skandal je izbio nakon što su novinari došli u posed policijskoj izveštaja u kojem je bilo napisano da su ih služebnici zatekli u momentu kada je Divijan oralno zadovoljavala glumca u njegovim kolima parkiranim na Sanset bulevaru u Los Anđelesu.

Elizabet Harli i Hju Grant
Elizabet Harli i Hju Grantfoto: Profimedia

U intervjuu na WTF podcastu Marka Marona, 25 godina kasnije, priznao je da je nelagoda nakon gledanja svog holivudskog debitantskog filma "Devet meseci" dovela do incidenta.

"Film je trebao da izađe nedelju ili dve nakon toga i imao sam loš predosećaj. Kad sam otišao da pogledam projekciju, svi su u njemu bili briljantni, a ja sam bio tako grozan. Jedna stvar je vodila ka drugoj", objasnio je Grnat tom prilikom. Elizabet je oprostila Grantu, ali su na emotivni odnos stavili tačku 2000. godine.

Elizabet Harli i Hju Grant
Elizabet Harli i Hju Grantfoto: Profimedia

Stvi Bing nije želeo da prizna sina

Elizabet je godinu dana kasnije uplovila u romansu sa producentom Stivom Bingom, a par je ubrzo dobio i sina Demijana, kojeg je Bing odbijao da prizna. Ipak, DNK analizom utvrđeno je da je on dečakov otac i da je u obavezi da uplaćuje alimentaciju.

Elizabet Harli sa sinom
Elizabet Harli sa sinomfoto: Profimedia

On je 22. juna 2020. godine skočio sa 27. sprata i sebi oduzeo život nakon što je duže vreme patio od depresije. Glumici je to teško palo, pa se oglasila na svom Instagram profilu i ispod zajedničke fotografije napisla emotivnu oproštajnu posvetu.

"Tužna sam jer moj bivši Stiv više nije sa nama. Ovo je strašan kraj. Zajedno smo proveli srećna vremena i stavljam ove fotografije jer, iako je bilo i teških trenutaka, važne su dobre uspomene na dobrog, ljubaznog čoveka. U poslednjih godinu dana ponovo smo postali bliski, a poslednji put smo razgovarali kada je naš sin napunio 18 godina. Ovo su vesti koje razaraju dušu i zahvaljujem se svima na lepim porukama podrške," napisala je Elizabet.

Ipak, utehu i sreću od svih ljubavnih nedaća i tragedija britanskla glumačka zvezda pronašla je u svom 20-godišnjem sinu Demijanu koji uspešno pliva u vodama modelinga i neodoljivo likom podseća na svoju slavnu majku.

Inače, Demijan i Liz su nerazdvojni i često provode vreme zajedno, a on čak i fotografiše svoju majku u toplesu! Njihov odnos je neretko tema tabloida u Velikoj Britaniji, a u više navrata je okarakterisan kao "neprimeren" i "bizaran". Čak je i poznati britanski novinar Imon Holms okarakterisao u svojoj emisiji ovaj odnos kao "veoma čudan".

1 / 9 Foto: Profimedia

"Kako sam ja samohrana majka, a on moje jedino dete, logično je da provodimo mnogo vremena zajedno i da nam je prijatno kada smo u društvu jedno drugog", rekla je ona svojevremeno i dodala da je Demijan njena srodna duša.

Izbačen iz testamenta

Nedavno svet je obišla vest da je Demjian, izbačen je iz testamenta pokojnog oca Stiva Binga nakon sudske žalbe. Pre svoje smrti, Bing je dobio pravnu bitku protiv svog oca, Pitera Binga, koji je pokušao Damianu i Kiri da zabrani pristup porodičnom bogatstvu, pisao je Daily Mail.

Piter Bing se, međutim, žalio na odluku temeljem toga da su Damian i Kira deca rođena izvan braka. Prema izveštaju, Bingovo bogatstvo sada se deli između dece koja pripadaju njegovoj sestri Meri.

Elizabet Harli i Damjan Harli
Elizabet Harli i Damjan Harlifoto: Printcreen/ Instagram/ damianhurley

Harli, naravno, nije bila srećna takvim ishodom.

"Kad je Stiven sebi oduzeo sebi život, umro je misleći da su njegova deca zbrinuta. Ono što je Stiven želeo sada je preokrenuto. Znam da bi Stiven bio uništen", rekla je ona. Demijanov deo bio je procenjen na gotovo 250 miliona dolara. Lisa Bonder za Daily Mail takođe je izrazila koliko je neprijatno iznenađena.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs