Šuška se

KO JE ŽENA SA KOJOM JE PRINC HARI IZGUBIO NEVINOST? Slavna glumica se brani i tvrdi da to nije ona, ali MNOGI SUMNJAJU

Elizabet Harli konačno je odgovorila na tvrdnje da je upravo ona "starija žena" koja je princa Harija naučila prvim se**ualnim veštinama.

Šuška se
Autor:
KO JE ŽENA SA KOJOM JE PRINC HARI IZGUBIO NEVINOST? Slavna glumica se brani i tvrdi da to nije ona, ali MNOGI SUMNJAJU
Princ Hari, Foto: Reuters

Princ Hari u svojim memoarima „Spare“ (Rezerva), koji čekaju na objavljivanje, navodno priznaje da ga je starija žena naučila kako se vodi ljubav.

Čim je informacija da je kao tinejdžer Hari prvi put stupio u intimne odnose „sa prelepom starijom ženom na selu“ ugledala svetlo dana, radoznali novinari su iščačkali da se zvala Elizabet, a sada su se pojavile tvrdnje da se radi upravo o slavnoj glumici, Elizabet Harli.

Međutim, u najnovijem intervjuu za „Tajms“, 57-godišnja glumačka zvezda je demantovao te izveštaje.

Elizabet Harli
foto: Profimedia

"Ne ja. Nisam kriva. Ha!" odgovorila je krtako na pitanje novinara o ovoj više nego intrigantnoj tvrdnji.

Kako su novinari dalje insistirali na ovom pitanju, Elizabet je žestoko odgovorila: "Ne. Apsolutno ne!"

Memoari Harija konačno bi trebalo da budu objavljeni 10. januara 2023. nakon što je 2020. godine princ sa izdavačem Penguin Random House sklopio ugovor o knjizi za koju treba da dobije 36,8 miliona funti (44,6 miliona dolara), ali će prihod usmeriti u dobrotvorne svrhe.

Megan Markl, Princ Hari
foto: Printscreen/youtube

Harijeve memoare je priredio američki pisac JR Moehringer, dobitnik Pulicerove nagrade, rekavši da imaju za cilj da iznesu istinu o kraljevskom vaspitanju oca dvoje dece.

Proglašena kao "književni memoari", debitantska knjiga vojvode od Saseksa osim toga pružiće prikaz iz prve ruke o iskustvima, avanturama, gubicima i „životnim lekcijama koje su princu pomogle da se oblikuje tokom godina“.

Čitaoci će biti upućeni u sve detalje njegovog života, od detinjstva kao princa do života u Kaliforniji, Hari je obećao da će razotkriti šta je stajalo iza svih njegovih uspona i padova.

Kraljica Elizabeta
foto: Profimedia

Iako je prvobitno trebalo da memoari budu objavljeni u oktobru ove godine, datum je pomeren zbog smrti kraljice Elizabete II – preminula je 8. septembra. Očekuje se i da će Hari verovatno uključiti dodatno poglavlje posvećeno svojoj baku u knjigu, ima „priliku da se pozabavi pričama o tome da je uvređen što nije mogao da nosi uniformu na sahrani“ i drugim stvarima koje su se događale uoči i posle smrti kraljice.

Zvuči neverovatno, ali navodno kralj Čarls III i princ od Velsa nisu do sada uspeli da iščačkaju bilo koji deo rukopisa koji se u svetu željno išćekuje.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs