O VENČANJU SINIŠE I ARIJANE U SREMSKIM KARLOVCIMA PRIČALO SE DUGO: Gosti su bili oduševljeni onim što je par tražio

Siniša Mihajlović i njegova supruga Arijana venčali su se čak tri puta, a jednim potezom oduševili su sve goste.

Celebrities
Autor:
O VENČANJU SINIŠE I ARIJANE U SREMSKIM KARLOVCIMA PRIČALO SE DUGO: Gosti su bili oduševljeni onim što je par tražio
Potez Siniše Mihajlovića i njegove žene na venčanju oduševio je mnoge, Foto: printscreen/instagram

Srpski fudbaler i trener Siniša Mihajlović preminuo je u 53. godini života, a pored bogate karijere, iza sebe je ostavio suprugu Arijanu i šestoro dece. Siniša Mihajlović u braku sa lepom Italijankom bio je 26 godina, a Arijana je jednom prilikom otkrila da je njihova ljubav bila ljubav na prvi pogled!

Fudbaler je jednom prilikom ispričao kako je upoznao ljubav svog života.

Siniša Mihajlović nije krio ljubav prema suprugi Arijani
Siniša Mihajlović nije krio ljubav prema suprugi Arijani foto: Printscreen Instagram/ariannamihajlovic

"Bilo je namešteno da Arijana sedne kraj mene. Sve se završilo prilično hladno, s nekoliko neobaveznih rečenica. Glumio sam kao da uopšte nisam zainteresovan, a ona je uzvratila istom merom", ispričao je Siniša.

"Napustila sam televiziju sredinom 1995. godine, jer je on bio u Sampdoriji, ja u Rimu i nismo se često viđali. Odabrala sam porodicu i rekla bih da sam dobro izabrala. Siniša me je osvojio svojom slatkoćom. Tačno je da je došao na večeru i zamolio mog oca za dozvolu da me zaprosi", otkrila je jednom prilikom Arijana.

Siniša i Arijana venčali su se čak tri puta - prvo u Rimu 1996. godine, a potom 2005. godine u Sremskim Karlovcima, gde su sklopili građanski brak. Treće venčanje je kruna njihovog zajedničkog života tokom kojeg su zajedno prebrodili mnoge izazove. Posebnu pažnju priviklo je njihovo venčanje u Vojvodini.

"Od ranog jutra Sremski Karlovci odišu svečarskom letnjom tišinom. Građani šetkaju pored crkve "Svetog oca Nikolaja", zagledaju u dvorište. U crkvi je sve pripremljeno da dočeka Sinišu Mihajlovića, fudbalera Intera, bivšeg reprezentativca Srbije i Crne Gore, i njegovu suprugu, lepu Italijanku Arijanu. Da njihov građanski brak, sklopljen 28. juna 1996, u Rimu, upotpune i blagoslovom pravoslavnog venčanja i sjedinjenja pred Bogom", pisale su "Večernje novosti" o venčanju Arijane i Siniše, a par je jednim detaljem oduševio mnoge.

Naime, Siniša i njegova supruga odlučili su tada da njihovi gosti na venčanju umesto svadbenih poklona uplate donacije Dečjem selu u Sremskim Karlovcima, što je izazvalo divljenje mnogih.

Pored toga što je bio veliki sportista, Siniša je bio i veliki humanista!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs