NAJVEĆU BOL SINIŠA MIHAJLOVIĆ JE NOSIO U SEBI DO POSLEDNJEG DANA: "Svaku noć pred spavanje mislim o izgubljenom detetu"

Siniša Mihajlović svojevremeno je otkrio svoju najveću bol koja ga je pratila sve do poslednjeg dana.

Celebrities
20:30h Autor:
NAJVEĆU BOL SINIŠA MIHAJLOVIĆ JE NOSIO U SEBI DO POSLEDNJEG DANA: "Svaku noć pred spavanje mislim o izgubljenom detetu"
Bol koja je mučila Sinišu Mihajlovića, Foto: Kurir / Dado Đilas

Jedan od najboljih srpskih fudbalera ikada, a kasnije i trener Siniša Mihajlović preminuo je posle teške i duge bolesti u 53. godini života od posledica leukemije.

Siniša je umro u bolnici u Italiji okružen porodicom, koja mu je oduvek bila najveća podrška i tokom karijere, ali i u najtežim danima.

S ponosom je uvek isticao koliko voli svoju ženu Arijanu koja je do poslednjeg trenutka bila uz njega. Njihova priča trajala je 25 godina, a kako je i lepa Italijanka jednom prilikom otkrila - bila je to ljubav na prvi pogled.

Siniša nikada nije krio koliko je voleo svoju suprugu Arijanu
Siniša nikada nije krio koliko je voleo svoju suprugu Arijanu foto: Printscreen Instagram/ariannamihajlovic

U braku su dobili petoro dece - Virdžiniju, Viktoriju, Nikolasa, Dušana i Miroslava. Siniša iz prethodne veze ima i sina Marka. Ipak, iako je bio divan muž i otac često mu je smetalo što je zbog poslovnih obaveza često bio razdvojen od njih.

- Supruga i deca su moja snaga, moj smisao svega. Karijera me je sprečila da u potpunosti uživam u njihovom odrastanju kao što bih voleo. Najmlađem sinu sam dao najviše pažnje jer sam bio stariji i više nisam bio fudbaler. Ali vreme prolazi brzo... Kada odem kod njega u školu, više ne trči da me pozdravi, već ga postaje sramota – ispričao je jednom prilikom pokojni Siniša.

Siniša Mihajlović otac je šestoro dece
Siniša Mihajlović otac je šestoro dece foto: Profimedia

Jednom prilikom je čak podelio svoju najveću tugu i tragediju koja je zadesila njega i suprugu Arijanu, a u pitanju je gubitak bebe. Kako je svojevremeno ispričao to je ostavilo dubok trag na njih svoje.

- Arijana i ja smo čekali još jedno dete. Nažalost, trudnoća je bila prekinuta. Imati dete sa 50 godina je na neki način kao da je prvi put. Moja žena pati zbog toga, znam i vidim to. U bolu, mislim da smo već imali sve kao roditelji. Možda bi još jedno dete bilo izazov, protiv zakona vremena. Noću, pre spavanja, ta misao se uvek pojavi – rekao je tada Siniša.

Siniša i Arijana venčali su se čak tri puta - prvo u Rimu 1996. godine, a potom 2005. godine u Sremskim Karlovcima, gde su sklopili građanski brak. Treće venčanje je kruna njihovog zajedničkog života tokom kojeg su zajedno prebrodili mnoge izazove, a Arijana je uz njega bila do poslednjeg trenutka.

Siniša i Arijana venčali su se čak tri puta
Siniša i Arijana venčali su se čak tri puta foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs