ŽENA SINIŠE MIHALOVIĆA OSTAVILA BEZ TEKSTA SVE SRBE SLEDEĆIM POSTUPKOM: Niko nije mislio da će ona uraditi tako nešto

Dušan Mihajlović je primio Orden Karađorđeve zvezde prvog stepena u ime čuvenog oca.

Celebrities
17:31h Autor:
ŽENA SINIŠE MIHALOVIĆA OSTAVILA BEZ TEKSTA SVE SRBE SLEDEĆIM POSTUPKOM: Niko nije mislio da će ona uraditi tako nešto
Žena Siniše Mihajlovića jednim potezom oduševila Srbe, Foto: Printscreen Instagram / ariannamihajlovic

Legenda srpskog i svetskog fudbala Siniša Mihajlović bio je jedan od naših najuspešnijih sportista sa neopisivim šarmom. Njegov rad nagrađen je brojnim priznanjima, a posthumno je odlikovan Ordenom Karađorđeve zvezde prvog stepena. Na svečanoj ceremoniji predsednik Srbije Aleksandar Vučić dodelio ga je njegovom sinu Dušanu.

Mihajlovićev naslednik nije mogao da sakrije emocije sa lica, te je bio vrlo dirnut gromoglasnim aplauzom koji se prolomio salom nakon puštenog kratkog filma o Mihi. Mnogi su sa suzama u očima još jednom odali počast slavnom fudbaleru.

Iako nije bila prisutna, supruga Arijana je sa ponosnom sve ispratila iz Italije. Upravo ova dama je bila uz Sinišu u najtežim momentima, a na prekretnici života je izabrala njega i porodicu, a ne karijeru.

- Sa Sinišom je to bila ljubav na prvi pogled. Napustila sam televiziju sredinom 1995. godine, jer je on bio u Sampdoriji, ja u Rimu i nismo se često viđali. Odabrala sam porodicu i rekla bih da sam dobro izabrala - ispričala je svojevremeno.

1 / 5 Foto: printscreen/instagram

Upravo na svom nalogu na Instagramu je objavila sliku Dušana koji držinajviše civilno i vojno odlikovanje. A svom sinu i celoj našoj naciji se obratila vrlo emotivnom porukom na čistom srpskom jeziju.

- Patriotizam, neizmerna čast. Ponos i velika tuga. Volim vas - napisala je Arijana na Instagramu

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs