KAKO JE SINIŠA MIHAJLOVIĆ BIRAO IMENA ZA SVOJU DECU: Neverovatna priča koja pokazuje samu suštinu njegove duše

Siniša Mihajlović ima šestoro dece, a imena im je davao po ljudima kojima se divio

Porodica
10:43h Autor:
KAKO JE SINIŠA MIHAJLOVIĆ BIRAO IMENA ZA SVOJU DECU: Neverovatna priča koja pokazuje samu suštinu njegove duše
Deca i žena Siniše Mihajlovića, Foto: gianni schicchi / IPA / Profimedia

Siniša Mihajlović je imao šestoro dece i često je isticao koliko su mu upravo oni važni u životu. Svi njegovi saigrači i prijatelji znali su da je za Sinišu porodica sve. A koliko je on ljubavi dao svojoj deci videlo se u pravo sada, nakon njegove smrti, kada su mu upravo njegove ćerke uputile najdirljivije reči...Sinišina deca se zovu: Viktorija, Virdžinija, Miroslav, Dušan i Nikolas, a vanbračni sin se zove Marko.

Njegova ćerka Viktorija dobila je ime upravo po njegovoj majci, a koliko joj se Siniša divio govore i ove reči:

"Majka me i dalje gleda istim pogledom kao i kad sam bio dete. Ona ne priča italijanski, a moja deca ne znaju baš srpski, ali svaki put kada nas poseti u Rimu vidim kako ih gleda i shvatam da su reči nepotrebne za ljubav."

Sinu Miroslavu dao je ime po najboljem drugu Miroslavu Tanjgu, kojeg je smatrao bratom po srcu. Njegov drug je i svog sina nazvao po Mihi.

"Siniša i ja smo kao braća. Jedan drugom smo venčani kumovi. Njegov sin nosi moje ime, a moj njegovo. Ljudi me često pitaju šta bih dao da je on tu, sa mnom na klupi. A ja im svima odgovaram isto: Ništa. Zato što je on stalno sa mnom, u svakom trenutku mog života i u svakoj situaciji. Kao i ja s njim. Mi se stalno vidimo i čujemo, čak i kada ne pričamo", rekao je jednom prilikom Mirosav Tanjga.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs