SVE SE OSTVARILO...

"SANJATI SVOJU SAHRANU NEKOLIKO PUTA JE VEOMA ČUDNO": Potresne reči Mihajlovića koje motivišu SVAKOG BOLESNOG ČOVEKA

Siniša Mihajlović je sanjao svoju sahranu, ali nikada nije gubio nadu, već je još jače krenuo u napad, kako bi i u revanšu pobedio podmuklu bolest!

Celebrities
16:30h Autor:
"SANJATI SVOJU SAHRANU NEKOLIKO PUTA JE VEOMA ČUDNO": Potresne reči Mihajlovića koje motivišu SVAKOG BOLESNOG ČOVEKA
Kako je Siniša Mihajlović sanjao svoju sahranu?, Foto: Printsvreen/ariannamihajlovic

Porslavljeni naš fudbaler Siniša Mihajlović suprotstavio se kao pravi lav leukemiji, ali bolest je ovoga puta bila jača. Rođeni borac, kako ga mnogi nazivaju, i u tim teškim momentima je bio velika inspiracija i svim drugim ljudima kojima je zdravlje ugroženo. Tako je i svoj san, koji nije slutio u dobro, pretvorio u izvor hrabrosti.

Kako je poznat po svom nesalomivom mentalitetu, Miha je jednom uspeo da nadjača bolest. Tada je sa javnošću podelio mnoge emotivne detalje, prvenstveno svoje lične borbe.

Siniša Mihajlović
foto: Alfredo Falcone / LaPresse / Profimedia

- Život je fantastična stvar, pogotovo kada prolazite kroz nešto kroz šta sam ja prolazio. Onda uživate u svakom momentu, u svakom detalju. Praktično sam rođen dva puta. Prvo u februaru 1969. godine, a onda 50 godina kasnije. Videti jakog čoveka da plače je posebna stvar, sa bolešću sam naučio da iznosim svoje emocije, naučio sam da plače, i nije me sramota. Nikoga ne bi trebalo da bude. Pre toga sam sve držao u sebi, onda sam shvatio da je plakanje dobra stvar, kao i pokazivanje ljubavi prema ljudi – ispričao je u intimnoj ispovesti za Skaj 2020. godine.

Siniša Mihajlović
foto: Gianni Schicchi / IPA / Profimedia

Naglasio je da nikada nije gubio nadu, iako se dešavalo nekoliko puta da sanja svoju sahranu.

- Sanjati svoju sahranu nekoliko puta je veoma čudno. Nikada nisam izgubio nadu, sve sam to povezao sa svojom željom za borbu. Hranio sam svoju hrabrost. Naravno, doktori su imali veliku ulogu u svemu tome, jer bez toga bih bio hrabar, ali ne bih uspeo – dodao je tom prilikom.

Odlukom porodice, Mihajlović će biti sahranjen u ponedeljak u Rimu. Sahrana će početi u 11 sati u baziliki "Santa Maria delji Anđeli e dei Martiri".

1 / 5 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs