"TREBA MI TVOJ ZAGRLJAJ"

VIRDŽINIJA MIHAJLOVIĆ JE SVOM TATI NAPISALA PISMO KOJE LOMI SRCE: Bol i tugu u njenim rečima mogu samo ćerke da razumeju

Siniža Mihajlović je izgubio bitku sa teškom bolešću u 53. godini, ali je svojim primerom pokazao šta je pravi borac koji nikada ne odustaje.

Porodica
16:22h Autor:
VIRDŽINIJA MIHAJLOVIĆ JE SVOM TATI NAPISALA PISMO KOJE LOMI SRCE: Bol i tugu u njenim rečima mogu samo ćerke da razumeju
Potresno pismo ćerke Siniše Mihajlovića o smrti njenog oca, Foto: Printscreen Instagram/virgimih

Siniša Mihajlović je ostvario neverovatne uspehe u svetu sporta, ali je svoju porodicu uvek stavljao na prvo mesto. Vest o njegovoj smrti rastužila je ceo svet, posebno ljubitelje sporta. Ali, sa najvećim bolom se sada suočavaju njegovi najmiliji.

Mihina mlađa ćerka Virdžinija, koja mu je podarila i unuku, je samo delić svojih osećanja podelila sa svojim pratiocam, a iz svake reči upućene ocu izvire tuga.

„Teško je tata. Teško je. U ovom trenutku ogromne patnje treba mi samo tvoj zagrljaj. Ne bilo kakav zagrljaj, tvoj. Pomešan sa tvojim parfemom, koji je, kao i tvoja duša, ostao da lebdi. I svako ko te poznaje zna na šta mislim.

Nemoguće je prihvatiti sve ovo, ali nalazim snagu u neizmernoj ljubavi koju si mi pružio u ovim godinama zajedničkog života, toliko snažnoj da će me pratiti do kraja mojih dana. Nakon što sam otkrila tvoju sudbinu, zahvaljujem ti što si bio sa mnom ovih godina, u kojima si mi dao sve, sve što je otac mogao dati ćerki, zaista mnogo više. Voleo si me neizmerno, svom snagom koju si imao. Zaštitio si me od svega, svakoga i svačega. I previše. Previše za mene. Previše za nas. Previše za sve.

Siniša Mihajlović
foto: Gianni Schicchi / PA Images / Profimedia

Moje srce je danas slomljeno, razbijeno. Na duši mi je gore, a ja ne mogu da pričam o svom super heroju, za mene tata, za tebe Siniša Mihajlović. Previše boli, previše. Volim te tata, uvek, uvek, uvek, uvek. Vikaću ti to svaki dan, uveren da će moj vapaj tamo dopreti. Nikada se nećemo razdvojiti. Zdravo tata, moja velika i neizmerna ljubavi. Obećaj mi da ćeš mi javiti, i dalje si mi toliko potreban", napisala je Virdžinija.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs