GDE JE I KAKO ŽIVI NAJLEPŠI ARAPIN NA SVETU: Hvalio se da je proteran zbog lepote, ali istina je daleko od toga

Priča o Omaru Borkanu postala je viralna nakon što je Arapin tvrdio da je iz Dubaia proteran jer je suviše lep

Lifestyle
Autor:
GDE JE I KAKO ŽIVI NAJLEPŠI ARAPIN NA SVETU: Hvalio se da je proteran zbog lepote, ali istina je daleko od toga
Foto: Instagram / Omarborkan

Na osnovu priče kako su ga iz Dubaia proterali jer je prelep, 2013. godine Omar Borkan postao je svetski poznat. Časopisi širom planete otimali su se da baš on krasi njihovu naslovnu stranu, a ovaj maneken je tih godina ubrzano radio reklamirajući raznorazne proizvode.

Međutim, istina je daleko od onoga što je Borakn pričao.

Naime, incident se dogodio tokom festivala u Rijadu gde su on i još dvojica manekena radili na štandu oko kojeg su se okupile žene. Priča se da je mlad Borkan neprimereno plesao, te ga je verska policija zamolila da napusti štand u Rijadu, jer zakon nije dozvoljavao komuniciranje muškaraca na taj način sa ženama sa kojima nisu u srodstvu.

On je tada "pustio" priču kako je proteran iz zemlje zbog lepote i ta priča je "eksplodirala" u medijim. Zahvaljujući toj priči Omar je proglašen i za "najzgodnijeg Arapina na svetu"

Omar se 2013. godine preselio u Vankuver gde i danas živi.

Međutim, postoji i priča u kojoj je saopšteno da je Omar deportovan iz Dubaia 2021. godine, jer je na Instagramu pustio snimak na kojem puši marihuanu.

Tada se oglasio i komadant za poslove kriminalističke istrage u Dubaiu, koji je naveo da je odlučeno da se Borkan "deportuje" iz Emirata jer promoviše sumnjiv moral.

Sada je svima jasno da je Borkan definitivno nepoželjan u Dubaiu, ali da lepota nema nikakve veze sa tim.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs