Upornost se isplati

Sindi Kraford ima 50 godina i svoja pravila za lepotu: Ovako može svaka žena! (FOTO)

Ova 175 centimetara visoka brineta ne skriva pojedinosti o svom zdravom načinu ishrane, a uprkos brojnim obavezama, ne propušta treninge tri puta nedeljno
Lepi & Zdravi
11:30h Autor:
Sindi Kraford ima 50 godina i svoja pravila za lepotu: Ovako može svaka žena! (FOTO)
Foto: Instagram / Cindy Crawford

Legendarna Sindi Kraford ima 50 godina, a veliku ulogu u njenom odličnom izgledu igra njena specijalna dijeta.

Ova 175 centimetara visoka brineta ne skriva pojedinosti o svom zdravom načinu ishrane, a uprkos brojnim obavezama, ne propušta treninge tri puta nedeljno. Najbolje od svega je to što gotovo svako može lako da primeni njen način ishrane.

Salata uz svaki obrok

"Za doručak uglavnom jedem proteinski šejk jer je brzo gotov. To mi odgovara jer ujutro žurim, moram da se pobrinem za decu i onda odem na posao", objašnjava Sindi u intervjuu za magazin Gloss.

"Za ručak uglavnom jedem salatu, ponekad s piletinom, a ponekad bez. Za večeru obično idemo u restoran na suši ili jedemo kod kuće. Ako ostanemo kod kuće, onda pripremim ćureće ćufte s testeninom, salatom i povrćem".

Kada je reč o hrani, ukusi članova Sindine porodice pomalo se razlikuju.

"Ja baš ne volim testeninu, a klinci ne vole povrće ili salatu. Nije mi drago što su moji obroci značajno drugačiji od njihovih, ali to funkcioniše".

Muž Sindi Kraford (50) pokazao svima: Zbog ovoga je ponosan na njeno telo! (FOTO)

Voda i zeleni čajŠto se tiče pića, Sindi najradije bira običnu vodu, dok se drugih napitaka kloni kako bi izbegla dodatne kalorije skrivene u njima.

"Pijem i zeleni čaj. Nekad sam pila velike količine kafe, ali sam morala da prestanem zbog problema sa želucem. Kafa, a posebno na prazan želudac, nikako mi nije odgovarala".

Iako alkohol izbegava, povremeno voli da popije tekilu. "Tekila ubija sve parazite. Moj suprug uživa u koktelima, pa ne mogu da ga pustim da pije sam".

10 istinskih kvaliteta žene: U ovome se ogleda lepota jedne dame!

Čokolada je svetinja

Sindi ima "grešna" zadovoljstva kojih se nikada ne odriče.

"Sladokusac sam, pa da bih se zadovoljila i pritom zadržala zdrave masnoće u jelovniku, obično napravim frape", izjavila je u intervjuu za magazin Shape. "Od sastojaka kombinujem: nanu, spanać, bananu, indijski oraščić, bademovo mleko i kakao čips. Volim i čokoladu, te je jedem pomalo svaki dan".

Sindi nipošto ne zauzima radikalan stav kada je reč o zdravoj ishrani. "Moja mudrost je da ne jedem puno upakovane hrane. Mogla bih lako da budem vegetarijanka, ali to nije praktično za moju porodicu. Od mojih pet dnevnih obroka, četiri su zdrava", kaže. A ta razmera nije nedostižna čak i za žene koje nisu supermodeli.

Sok koji sedoj kosi vraća prirodnu boju: Jedna čaša dnevno podmlađuje i čisti krv! (RECEPT)

U teretanu tri puta nedeljno

"Vežbam sa svojim trenerom, Sarom Hagaman, tri puta nedeljno i to ujutro", rekla je u intervjuu za Shape.

"Kružni trening za celo telo izvodim pomoću tegova, sprava i moje vlastite težine u obliku iskoraka i čučnjeva. Obično deset minuta vežbam s tegovima, pa pet minuta izvodim kardio vežbe".

Sindi i Sara najmanje tri puta ponavljaju vežbe snage (deset minuta) i kardio vežbe (pet minuta), a završavaju s trbušnjacima i istezanjem. Osim vežbanja sa Sarom, u raspored ponekad ubacuje i spontanu rekreaciju.

"Ako tokom sedmice mogu sebi da priuštim pešačenje ili vožnju biciklom sa suprugom ili prijateljicom, to je onda dobrodošao dodatak!"

Decenijama kriju od nas tajni sastojak koji podmlađuje i pegla bore: Evo o čemu je reč!(VIDEO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs