Neverovatna transformacija

Zbog debljine završila u bolnici: Kako se Ešli prepolovila! (FOTO)

Trudnoća joj je bila samo izgovor da jede visokokaloričnu i nezdravu hranu. Zbog toga je poslednje mesece drugog stanja provela na štakama, jer se toliko ugojila da nije mogla da hoda
Lepi & Zdravi
18:08h Autor:
Zbog debljine završila u bolnici: Kako se Ešli prepolovila! (FOTO)
Foto: Twitter / Ashleighmunn

Ešli Mun pre i nakon rođenja svog prvog deteta uvek je bila bucmasta plavuša. Volela je fino da pojede, ali kada njene noge i bokovi više nisu mogli da podnesu suvišne kilograme, odlučila je da kaže: "Dosta"! Kada su lekari otkrili cistu veličine dinje na jednom od njenih jajnika, konačno je krenula u akciju. Rezultati su zapanjujući!

Prvo što je odlučila da promeni bile su njene navike u ishrani. Ova 24-godišnja majka postala je vegetarijanka. Počela je da vežba jogu, a osim toga, odlazak u teretanu postao joj je deo svakodnevice.

Jednostavna indijska dijeta: Prvi vidljivi rezultati već za 7 dana! (RECEPT)

"Gledala sam druge mame kako trče za svojom decom u parku, a mene je bilo previše sram jer sam bila debela. Znala sam da ću da se zadišem, čim potrčim", rekla je za The Mirror. Nije želela da joj ćerka Mia odrasta uz majku koja nije sposobna da potrči za njom i koja stalno jede smeće.

"Njen tata Dejvid i ja ne možemo njoj da govorimo kako da živi zdravo, ako mi to ne činimo", kaže Ešli i priznaje da joj je trudnoća bila samo izgovor da jede visokokaloričnu i nezdravu hranu. Zbog toga je poslednje mesece trudnoće provela na štakama, jer se toliko ugojila da nije mogla da hoda. Naime, bila je toliko debela da su je lekari upozoravali da će joj stradati kukovi, karlica i zglobovi na nogama.

Sa 19 godina je imala 140 kg: Kako je ova žena smršala 70 kg! (FOTO)

Sve je kuliminiralo kada je, nedugo nakon porođaja, završila u bolnici s bolovima u stomaku. Imala je cistu veličine dinje na jednom od jajnika. Završila je na operacionom stolu, a hirurzi su morali da joj uklone jajnike i deo jajovoda. Nakon toga podvrgnuta je strogoj dijeti. Iako nije poznat uzrok zašto se pojavila cista, Ešli je uverena da joj je višak kilograma samo pogoršao zdravstveno stanje.

"Nisam više bila srećna. Nakon operacije, odlučila sam da promenim svoj život", rekla je mlada Škotkinja kojoj je suprug Dejvid bio prava podrška. Zajedno su promenili svoju ishranu. Što i kako da jede, saznala je na Instagramu, gde je pratila jednu zaljubljenicu u fitnes, koja je svakodnevno objavljivala recepte jela koje je kuvala.

Njoj je uspelo, i vama će: Smršala 12 kilograma bez odricanja, evo kako! (FOTO)

"Počela sam da pratim vegetarijance i da kuvam ono što kuvaju i oni. Njihova jela su uvek izgledala tako šareno, a to mi se jako sviđalo. Ubrzo sam i sama počela da koristim Instagram kao svoj kuvarski dnevnik i postala sam vegetarijanka. Moj muž Dejvid takođe je prešao na tu vrstu ishrane i pridružio mi se u teretani", kaže Ešli.

Gušila se od debljine: Dženi otkrila kako je sa 130 kg došla do 80 kg! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs