Jedna od najlepših žena sveta

Za besprekornu kožu i savršenu liniju: 10 tajni lepote Adrijane Lime!

Za popularnom manekenkom uzdišu muškarci širom sveta, pa ako želite isti efekat, poslužite se njenim trikovima
Lepi & Zdravi
16:56h Autor:
Za besprekornu kožu i savršenu liniju: 10 tajni lepote Adrijane Lime!
Foto: Profimedia

Svima nam je dobro poznato da je manekenka Adrijana Lima jedna od najlepših žena na svetu. Čak i sa vrlo malo šminke, ona je žena koja uvek izgleda besprekorno.

Ali, svakako je naučila po koji trik tokom snimanja editorijala za Victoria Secret ili iza scene tokom nedelja mode kako bi joj sve to stalno uspevalo. Zato je odlučila da svim ženama da 10 saveta kako da uvek budu u top formi i da izgledaju dobro baš svaki dan!

1. Slojevi maskare za požudne trepavice

“Moja tajna u vezi ovoga je što non-stop stavljam maskaru. Sloj preko sloja, nekoliko puta na dan. Pogotovu tokom letnjih dana. Mislim da zaista dobro izgleda. Ponekad je namerno nanesem neuredno. I naravno, nanosim i na gornje i na donje trepavice za ujednačeniji i bolji izgled.

Lepota žene nije u figuri, frizuri ili odeći - 11 saveta Odri Hepbern svakoj dami!

2. Pomešajte rumenilo ili bronzer sa kremom za lice za prirodni izgled

“Ovo je jedan od mojih favorita. Kada mi je dosta šminke, ja pomešam rumenilo sa dnevnom kremom, ili čak i sa onom za sunčanje. Daje vašem licu taj prelepi sjaj, čak i ako nemate šminku.”

Foto: Fonet
Foto: Fonet

3. Karmin na dva načina

“Ponekad uzmem pink ili crveni karmin ili sjaj za usta i blago ga utapkam na usne. Isti proizvod stavim blago na svoje obraze, za skroz prirodan izgled.”

4. Mekana olovka za oči

“Mnoge žene imaju problema sa korišćenjem olovke za oči. Ono što sam ja otkrila jeste da je olovka mnogo zahvalnija ukoliko je meka, a ne suva i previše čvrsta. Obratite pažnju kakve olovke kupujete, jer mekše, zapravo, daju i precizniju liniju.”

Malo šminke čini čuda - Nećete verovati da su ovo iste žene!

5. Grickalice - kupine, borovnice i povrće na pari

“Kada obraćam malo više pažnje na moju ishranu, ne jedem grickalice. Uglavnom je to zeleno povrće. Za doručak ili ručak uglavnom jedem povrće na pari ili sirovo, ili kombinaciju. Ali, ukoliko volite grickalice, moj savet je da to budu kupine i borovnice. Možete ih jesti ceo dan, a one ustvari pomažu sagorevanju masti. Dakle samo, napred.”

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

6. Intezivan trening za bolje rezultate

“Volim intezivan trening. Volim dobro da se preznojim. Volim preskakanje konopca. Ovo je zapravo sjajna stvar jer gotovo da ne zauzima mesto. Stavite ga u torbu i možete ga koristiti gde god. Moja rutina je obično 10 minuta (minimum) preskakanja konopca i 35 minuta trčanja. Ponekad se dešava da preskačem konopac i po sat vremena. A da ne pričamo o tome da možete sagoreti blizu 1000 kalorija!

7. Laneno ulje je njeno tajno oružje

“Ukoliko želite da vam kosa brže raste, možete koristiti laneno ulje. Rezultat je sjajan! Vaša kosa će biti sjajna i lepršava, a mnogo brže će da raste.”

8. Ne perite kosu često

“Ukoliko imate suvu kosu, ne perite je svaki dan. A ako imate veoma suvu, trudite se da to činite jednom nedeljno. Ulje će pomoći da vaša kosa izgleda bolje. Takođe sve zavisi i od vaših aktivnosti i toga koliko se znojite - shodno tome napravite rutinu. Savet plus: ako često perete kosu, pokušajte bar da koristite suve šampone.”

Stručnjaci došli do odgovora - Evo koliko često treba da perete kosu!

Foto: Reuters
Foto: Reuters

9. Brazilsko ispravljanje kose

“Jedna od stvari koju bih predložila ukoliko imate kovrdžavu ili suvu kosu. Neverovatno je, i mislim da ne bih mogla bez ovoga. Koristim ovaj tretman svaka dva meseca i moja kosa je jednostavno super sjajna, ima volumen i težinu. Sve preporuke.”

10. Za zdravu kožu i nokte, pazite šta jedete

“Ukoliko želite dobru kožu, jako je bitno šta jedete. Jer, verovali il ne, sve što unesete u sebe, ispoljiće se na vama pre ili kasnije. Odraziće se na vašu kosu, kožu i nokte, tako da... Veoma je bitno kako se hranite”, zaključila je Adrijana.

Za besprekoran i prefinjen izgled - 5 tajni lepote Amal Alamudin!

Foto: Fonet
Foto: Fonet
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs