Ona je tako inspirativna

5 saveta Isabele Roselini za dobar izgled i lepši život: Nerviraju me bore, ali mi karmin i dalje odlično stoji! (FOTO)

Glumica ima specijalne metode za dobar izgled i skoro da su besplatni.

Nega
Autor:
Isabela Roselini, Foto: Profimedia

Italijanska glumica, rediteljka, manekenka i književnica Isabela Roselini ćerka je glumice Ingrid Bergman i reditelja Roberta Roselinija, piše Elle.rs. Poznata je po nesvakidašnjoj lepoti, glumi, šarmu i jasnim stavovima po pitanju života, umetnosti, lepote.

 

Dugo je bila zaštitno lice kozmetike "Lancome" 14 godina, ali kad je napunila 43 godine dali su joj otkaz. Razlog - prestara je!

foto: Profimedia

"Rekli su mi da reklame prikazuju ženske snove, ne stvarnost, i da žene sanjaju o tome da budu mlade. I morala sam da odem. Bilo je to veoma nepravedno", rekla je Isabela (65). Posle toga ostala je i bez drugih angažmana, kako modnih, tako i filmskih.

 

"Ne mogu da kažem da nisam bila tužna. Znam da poziram, imala sam puno iskustva, ali nisam imala kome da ga ponudim. Bilo je bolno", kaže Roselini.

Pre dve godine nazvali su je iz "Lancome-a" i ponudili posao. Prošlo je 20 godina od kada su joj rekli da je prestara i nije joj bilo jasno zašto je sada zovu.

 

U međuvremenu, život joj se potpuno promenio. Roselini se preselila na farmu na Long Ajlendu gde je uzgajala organsko povrće i posvetila se uzgoju i brizi o životinjama.

foto: Profimedia

Ipak, harizmatična brineta je zadržala svoj duh i podelila šta je to čini tako vitalnom, snažnom i omiljenom.

 

1. Dnevna rutina

 

"Još kada sam bila mala, koristila sam kreme. Sada, koristim kremu za lice, protiv bora oko očiju, kao i kremu za sunčanje koju stavljam i zimi."

 

2. Hiruški zahvati

 

"Mislim da su takve operacije stvar ličnog izbora - ako neko želi to da uradi, neka uradi. Rođena sam sa deformitetom kičme i imala sam nekoliko operacija i sama pomisao da treba da idem u bolnicu izaziva mi strah. Glumice kao što su Simone Signjore ili Ana Manjani su i dalje prelepe i nisu imale intervencije. A što se tiče botoksa, gledam na to ovako - posedujem organsku farmu i zaista mi je neshvatljivo da neko jede organsku hranu, ali da ubrizgava otrovne injekcije."

foto: Profimedia

3. Pozitivno razmišljanje

 

"To je deo mog života, imam utisak da sam rođena radosna. Sreća je disciplina, ono što imamo i da se osećamo zahvalnim. Nije da ustajem svako jutro i govorim da je sve u redu - nerviraju me bore, ali mi karmin i dalje odlično stoji!"

 

4. Oblačenje

 

"Ne postoji samo jedan način da izgledate elegantno - oblačenje i šminkanje su ipak neke poruke, stvari koje nam pomažu da prezentujemo sebe na najbolji način. Elegancia je stvar uma, specifičnog uma!"

foto: Profimedia

5. Radoznalost kao motivacija

 

"To je takođe deo moje prirode, ali i poziva kao glumice. Radoznala sam i kada pišem i kada glumim i mislim da je to neophodno da bismo bili uspešni. Što više da saznamo, istražujemo!"

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...