ZORANA PAVIĆ USPELA JE DA SKINE 30 KILOGRAMA: Jedna stvar joj ugrozila ZDRAVLJE, pa primenila jednostavnu TAKTIKU

Zorana Pavić smršala je čak 30 kilograma, promenila je način ishrane i počela da primećuje rezultate.

Lepi & Zdravi
ZORANA PAVIĆ USPELA JE DA SKINE 30 KILOGRAMA: Jedna stvar joj ugrozila ZDRAVLJE, pa primenila jednostavnu TAKTIKU
Foto: Printscreen Instagram/ zourana_guevara

Pevačicu Zoranu Pavić mnogi pamtne kao jednu od najzgodnijih, a tokom karijere često je imala oscilacije kad su kilogrami u pitanju. Dugi niz godina je imala problem sa viškom kilograma, te se podvrgavala raznim dijetama kako bi regulisala taj probem.

Nakon mnogo truda, pojavila se vidno mršavija, a mnogi su bili oduševljeni i radoznali želeći da otkriju tajnu njenog uspeha. Pevačica je uspela da skine čak 30 kilograma, a jendom prilikom je otkrila i kako joj je to pošlo za rukom.

Zorana Pavić
foto: ATA Images

- Skroz sam promenila ishranu. Dvadeset dana sam jela samo živ limun, bez kore. To nikako ne bih savetovala. Primetila sam da mi to ubija apetit, nosila sam ga sa sobom. To nikome ne bih preporučila, jer sam prilično narušila želudac. Ali, ja sam tako ubila apetit - rekla je pevačica u jednoj emisiji.

Ipak, strogo je savetovala da to nikako ne radite, a ona je naučila kako zdravije da se hrani.

Zorana Pavić
foto: ATA Images / Antonio Ahel

- Ne preporučujem! Ne, nikako! Posle toga sam ušla u jedan poptuno drugi sistem. Ishrana se mi generalno se bazira na barenom mesu i povrću. Ujutro zamrznuto voće, i to šumsko, kojeg uvek imam, i to u blender. Isključivo supice bez testa i isključivo belo meso. Čak sam naučila da kuvam i supicu. - ispričala je ona.

Zorana Pavić
foto: ATA Images / Antonio Ahel

Osim voća, supica i belog mesa koji su joj činili većinski deo ishrane, Zorana je promenila još jednu veoma bitnu stvar u svom načinu života.

- Promenila sam način ishrane i fizička aktivnost je prisutna svako jutro kada ustanem. Imam svoje tegiće i vežbam. Takođe, idem na lasere i zaista odgovorno tvrdim da sam preporođena. Mnogo pomaže osvežavanju i održvanju moje kože i bez toga ništa ne bi imalo smisla - ispričala je Zorana.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs