SVE VREME STE STAVLJALI KARMIN POGREŠNO: Poznata šminkerka otkriva tajnu za NAJBOLJE nanošenje

Poznata šminkerka Kejti Džejn Hjuz demonstrira trik za najbolje nanošenje ruža za usne.

Lepi & Zdravi
SVE VREME STE STAVLJALI KARMIN POGREŠNO: Poznata šminkerka otkriva tajnu za NAJBOLJE nanošenje
Foto: The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Poznata šminkerka Kejti Džejn Hjuz otkrila je da je tajna preciznih usana korišćenje karmina unazad, radi „veće kontrole“.

Ravan deo aplikatora, objasnila je ona, stvara „smanjenu vidljivost“ kada se proizvod nanese na usne, čineći tako nanošenje neurednijim.

Međutim, kada okrenete karmin, taj ugao vam omogućava da sve vidite malo bolje“, rekla je Hjuzova u viralnom Tiktok klipu sa više od 17 hiljade pregleda.

Za donju usnu, ona počinje od sredine usana, prevlačeći proizvod preko, a zatim uzima vrh ruža i koristi ga kao olovku za usne.

@katiejanehughes Don’t apply lipstick like this. Try this instead. ##MakeUpTip##FYP##MakeupHack##Lipstick##KJH ♬ original sound - Katiejanehughes

Njena nekonvencionalna metoda naišla je na otpor nekih gledalaca, koji su rekli da se čini ,,nezakonitim“ primenjivati proizvod na taj način, jer bi trebalo koristiti klasičnu metodu.

„Slažem se u potpunosti i ipak, ne mogu to da uradim, jednostavno ne mogu“, napisala je jedna osoba u komentarima.

Drugi su pozdravili novootkriveni trik, rekavši da je ,,promenio igru" u njihovoj rutini šminkanja, dok su neki priznali da su uvek nanosili ruž na ovaj način.

Naučila sam ovo iz jednog od vaših videa pre možda šest meseci i to je promenilo igru!! Nikada mi se nije dopao način na koji je ruž izgledao na meni pre nego što sam probala ovaj štos“, prokomentarisala je jedna gledateljka.

Hjuzova redovno deli kozmetičke savete i trikove na Tiktoku, gde ima preko 260 hiljade pratilaca. Preporučujemo vam da je zapratite, jer njeni trikovi su zlata vredni.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs