PLAN ISHRANE BILJANE TIPSAREVIĆ POMOĆU KOJEG JE SMRŠALA 30 KG: Odrekla se tajnih zadovoljstava i vratila savršenu liniju

Lepa kao lutka, vredna i talentovana, brzo je rešile svoje probleme sa kilažom, odrekla se namirnica koje voli

Lepi & Zdravi
09:44h Autor:
PLAN ISHRANE BILJANE TIPSAREVIĆ POMOĆU KOJEG JE SMRŠALA 30 KG: Odrekla se tajnih zadovoljstava i vratila savršenu liniju
Foto: preentscreen/Instagram

Modna kreatorka Biljana Tipsarević uvek izgleda besprekorno, pa je mnoge iznenadilo kada su čuli da je nekada imala čak 30 kilograma više.

Međutim, i ona kao i skoro sve žene povremeno ima problem s kilažom, a nakon druge trudnoće ugojila se 30 kilograma. Kada je kilaža počela da joj smeta, odlučila je da počne s drugačijim planom ishrane.

Biljana Tipsarević
foto: Privatna Arhiva

„Pridržavam se nutricionističkog plana, morala sam da se odreknem stvari koje jako volim. Odrekla sam se svojih tajnih zadovoljstava zarad vitke linije, a moj slatki greh su peciva i hlebaste stvari“, rekla je Biljana, priznavši da je izbacila ugljene hidrate iz ishrane i tako dovela liniju do savršenstva.

Njen plan ishrane i obroka je sasvim jednostavan, a potrebna je, kao i za sve, mentalna volja da biste uspeli.

„Imam doručak, užinu, ručak i večeru. S tim što večeru često preskačem ili ne jedem posle 18 sati, osim ako idem u restoran s mužem, prijateljima ili na neku proslavu. Pijem puno detoks sokova i vode i izuzetno pazim šta jedem, pa se tako trudim da šećer uopšte ne unosim“, izjavila je Biljana svojevremeno za Story.

Inače, Biljana je već 14 godina u ljubavi sa bivšim teniserom Jankom Tipsarevićem sa kojim ima dvoje dece.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs