TAJNI ŽIVOT CECINE SESTRE LIDIJE: Njen muž Predrag je igrao je za reprezentaciju, posle smrti Arkana dobija važnu ULOGU

Zet Svetlane Cece Ražnatović je već dve decenije u njihovim životima, a javnost jedva da nešto zna o njemu.

Celebrities
20:38h
TAJNI ŽIVOT CECINE SESTRE LIDIJE: Njen muž Predrag je igrao je za reprezentaciju, posle smrti Arkana dobija važnu ULOGU
Foto: preentscreen/Instagram

Poznato je da je Svetlana Ražnatović veoma bliska sa svojom sestrom, bez koje život ne bi mogla da zamisle ni njena deca Veljko i Anastasija.

Lidija Ocokoljić velika je podrška sestri Svetlani Ceci Ražnatović i njenoj deci uz koje je bila u najtežim trenucima, a nakon ubistva Željka Ražnatovića Arkana s porodicom se preselila u vilu u Ljutice Bogdana kako bi uvek bila uz pevačicu. Lidija je već dve decenije u ljubavi sa suprugom Predragom, a domaća javnost o njemu zna veoma malo.

Iako je medije oduvek zanimalo sve o misterioznom zetu Cece Ražnatović, on se potrudio da svoj život sačuva samo za sebe. Ono što se zna jeste da je Predrag, čak dva puta zaigrao u dresu fudbalske reprezentacije, bio je posvećen sportista, a onda je dobio četvoro dece i postao posvećen otac.

Predrag Ocokoljić, Lidija Ocokoljić
foto: Kurir / Dragan Kadić

Lidija i Predrag u braku su već gotovo dve decenije, imaju četvoro dece koje obožavaju, ćerku Helenu, sina Viktora i blizance Iliju i Petra. Osim što je svojoj deci najbolji otac i Lidiji divan muž, Predrag je u životu Cece Ražnatović i njene dece oduvek bio zamena za mušku figuru, koja je u njihovom životu nedostajala kada su izgubili supruga i oca.

Bračni par i danas uživa u skladnom braku, vole se kao prvog dana, a odnose sa Cecom i njenom porodicom dve decenije čuvaju nenarušenim i skladnim. Ipak, odluku da se javno ne eksponiraju i da svoj i život svoje dece sačuvaju od radoznalih pogleda javnosti dosledno poštuju i danas.

Stil/Story

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs