IZBACILA SAMO DVE NAMIRNICE I PREPOLOVILA SE: Tanja Vojtehovski u šestoj deceniji izgleda nikad bolje zbog ove ISHRANE

Kilogrami se tope ko od šale nakon što je rešila da iz svoje ishrane izbaci sledeće dve namirnice.

Lepi & Zdravi
Autor:
IZBACILA SAMO DVE NAMIRNICE I PREPOLOVILA SE: Tanja Vojtehovski u šestoj deceniji izgleda nikad bolje zbog ove ISHRANE
Foto: ATA Images

Voditeljka Tatjana Vojtehovski se nakon medijske izolacije pojavila zgodnija nego ikad. Za domaći magazin je otkrila zašto je odlučila da nestane i usmeri karijeru u totalno drugom smeru.

Naime ona je osnovala institut na kome radi kao sertifikovani NLP trener.

"Pokrenula sam sopstveni posao. Nisam osoba koja će čekati da se nešto samo od sebe dogodi. Javnosti je manje poznato da već 11 godina živim i podučavam NLP metodu, a pre mesec dana osnovala sam svoj institut."

"Istina, neko vreme nadala sam se da će stići poziv, ali televizija na kojoj su gledaoci očekivali da gledaju „Život priča“ nije zainteresovana za saradnju. Onda sam rekla: „Ok, kad je već tako, posvetiću se onome što volim podjednako kao televiziju i što podjednako dobro radim.“ - otkrila nam je Tanja pre dve godine, a sada institut već uveliko radi punom parom.

Tanja ne krije godine, već s ponosom ističe da je zakoračila u šestu deceniju: "Ako ćemo precizno, 50 plus jedan. Većinski sam vlasnik svog života"

Sa osmehom priča i dodaje da je drastično promenila način života. Izbacila je šećer i sve vrste brašna.

"Rapidno se smanjio spisak namirnica koje konzumiram. I dalje ne mogu da se načudim kako, imajući u vidu šta jedemo, svi nemamo po tri tone."

Da li vam je kućna vaga postala „najbolja prijateljica“?

"Šesnaestog jula bilo je tačno godinu dana kako sam promenila način ishrane. Za to vreme nisam se nijednom izmerila. Štaviše, nemam vagu. Ne zanima me koliko kilograma imam, već kako se osećam. Doduše, moram da priznam da sam u tri navrata kupovala farmerke jer su mi bile potrebne manje, manje i manje" iskrena je Tanja, prenosi Hellomagazin.rs

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs