prelepa!

NOVOGODIŠNJI AUTFIT ANE IVANOVIĆ ZASENIO JE SVU RASKOŠNU DEKORACIJU U NJENOM DOMU: Blistala je u tradicionalnom komadu

Ana Ivanović nije skidala osmeh sa lica, uživa sa Bastijanom u praznicima.

Lepi & Zdravi
16:32h Autor:
NOVOGODIŠNJI AUTFIT ANE IVANOVIĆ ZASENIO JE SVU RASKOŠNU DEKORACIJU U NJENOM DOMU: Blistala je u tradicionalnom komadu
Ana Ivanović blistala u novogodišnjem stajlingu, Foto: Printscreen Instagram / anaivanovic

Prava porodična idila vlada u domu Ane Ivanović koja je upotpunjena prelepom novogodišnjom dekoracijom i prazničnom atmosferom. Sudeći po slikama koje objavljuju na svojim društvenim mrežama, nekadašnji fudbaler i bivša teniserka zaista uživaju u "penziji", ali i rade na privatnim biznisima, te je lepa sportistkinja nedavno pokrenula svoju kozmetičku liniju.

Koliko su skladan par pokazao je i simpatičan snimak u kojem su odgovarali na pitanja jedno o drugom. Tako smo imali prilike da saznamo da Ana više voli da otpakuje poklone ili da se bavi prazničnom dekoracijom, dok recimo Bastijan češće gleda božićne filmove i zna više prazničnih pesama. Međutim, oko jedne stvari nisu nikako mogli da se usaglase -

Sve je ostavila bez teksta ogromna novogodišnja jelka na kojoj je svaki detalj usklađen, a posebno dominiraju velike zlatne mašne. Takođe, Ana je pokazala i svoje kulinarsko umeće, te je svečanu trpezu za Božić upotpunila prelepim kolačima.

Međutim, sve to je pala potpuno u drugi plan zbog novogodišnjeg stajlinga ove dame. Naime, u pitanju je tradicionalni džemper sa pahuljicama snega i drugim prazničnim detaljima. Ivanovićeva ga je ponosno obukla dok otvara veliki poklon.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs