izgleda nikad bolje

SUZANA MANČIĆ JE UZ JEDNOSTAVAN TRIK SMRŠALA 11 KG ZA SAMO MESEC DANA: Ruskinje su joj odale njihovu tajnu VITKE LINIJE

Ova lepa voditeljka već duži period na taj način održava kilažu!

Lepi & Zdravi
Autor:
SUZANA MANČIĆ JE UZ JEDNOSTAVAN TRIK SMRŠALA 11 KG ZA SAMO MESEC DANA: Ruskinje su joj odale njihovu tajnu VITKE LINIJE
Kako je Suzana Mančić skinula 11 kg za samo mesec dana?, Foto: Printscreen Instagram / suzanamancicofficial

Suzana Mančić važi sa jednu od najvećih dama na našoj javnoj sceni koja očarava svojom harizmom i osmehom. Muškarci je već decenijama stavljaju na vodećih poziciju liste naših najlepših žena, ali kao i skoro svaka pripadnica lepšeg pola, ona nije baš zadovoljna svojim izgledom, odnosno, kilažom.

Iako je ceo život bila na nekim dijetama, konačno je pronašla trik koji joj pomaže da se reši viška.

- Nikada neću zaboraviti. Bila sam na jednoj svadbi. Kada sam videla fotografije, bila sam tako besna na sebe. Ja sam pocepala sve slike i hvala Bogu da ih nemam - kaže voditeljka.

Nekadašnja Loto devojka ističe da se najviže ugojila zbog stila života Grka, jer oni kasno večeraju. Otkriva da je imala i do 89 kilograma.

- Gde su 89 kilograma, tu su i 90 pa i 100 - našalila se tada na svoj račun.

Naglašava da je joj se višak, posebno u menopauzi, najviše taložio oko stomaka. Zato se okrenula jednoj vrsti keto dijete. Naime, ona se sastojala od dva praškasta obroka i večere koja je bila ideja ove lepotice.

- Večera vam dođe kao nagrada. Puna činija miksa zelene salate, komad ribe ili biftek - rekla je Suzana.

Osim toga, svako jutro je pila času tople limunade, ali je pimenjivala i jednu neobičnu caku koju je videla od Moskovljanki, jer je jedan period živela u Rusiji.

- Viđala sam Moskovljanke, doterane idu ulicom i jedu krastavac - otkriva.

Zašto su kiseli krastavci odlični saveznici za postizanje idealne težine?

Kiseli krastavci sadrže veliku količinu vode, proteine, vrlo malo masnoće i prehrambena vlakna. Isto tako, ova kisela salata bogat je izvor minerala, među kojima su i gvožđe, kalijum, natrijum i fosfor. Sadrže i vitamine, poput vitamina C, A, B6, B12, riboflavin, niacin i tiamin.

1 / 7 Foto: Printscreen Instagram / suzanamancicofficial

Zato je i Suzana, bilo gde nalazila, za užinu jela kisele krastavce. Ova namirnica joj je, kako kaže, pomogla da za mesec dana smrša čak 11 kg, a potom, potpuno neosetno još četiri, te ovaj trik ne prestaje da koristi.

"Procvetala sam, brate mili! Ne odustajte od želje da smršate i ne zavaravajte se za tim da je "vaše vreme prošlo". E pa nije prošlo, to ste vi na fotografijama od pre 20 godina - poručila je Suzana Mančić.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs