mnoge žene joj zavide

BAKA U 8. DECENIJI ZALUDELA MUŠKARCE OBLINAMA: Mnoge žene joj zavide, a ona je dala važan SAVET i otkrila u čemu je CAKA

Baka u 8. deceniji ide u teretanu i vežba, postala je veoma popularna. Na društvenim mrežama često deli savete koji se tiču fitnesa.

Lepi & Zdravi
18:08h Autor:
BAKA U 8. DECENIJI ZALUDELA MUŠKARCE OBLINAMA: Mnoge žene joj zavide, a ona je dala važan SAVET i otkrila u čemu je CAKA
Džoan Mekdonals, Foto: Printscreen Instagram/trainwithjoan

Džoan Mekdonalds (75) svojom transformacijom inspirisala je žene širom sveta. Svoju figuru uspela je da dovede do savršentsva i postala veoma poznata u svetu fitnesa.

Džoan je pravi dokaz da nikad nije kasno da počnemo da vežbamo i da vodimo računa o sebi. Prikupila je veliki fanova, dok je na Instagramu prati 1,7 miliona ljudi, gde redovno objavljuje savete koji se tiču vežbanja.

U nedavnoj objavi objasnila je i zašto nikada ne posti.

"Ne želim uvrediti ljude koji poste, ali ja se moram usresrediti na gubitak težine i paziti da jedem pravilno", rekla je Džoan. Ona je dodala da ljudi treba da obrate pažnju i na svoje zdravlje, a ne samo na gubitak kilograma.

"Sve se promenilo kada sam počela dobijati mišiće, a ujedno sam gubila na kilaži. Gipka sam sad, pokretna", rekla je. Umesto posta, ona savetuje ljudima da se "napune" proteinima.

Džoan je takođe dala način na koji bi svako mogao da dovede telo u red.

  1. Jedite porciju proteina svaka tri sata ili pet puta dnevno
  2. Sledite program treninga koji podstiče izgradnju mišića
  3. Vežbajte redovno

Džoan tvrdi da se nije bila na iscrpljujućim dijetama, te da nije izbegavala određene grupe namirnica.

Kroz nekoliko godina, Džoan je uspela da skine preko 27 kilograma.

"Sada me nećete uhvatiti da idem u teretanu, a da pre toga nisam izabrala omiljenu odeću", rekla je ona ističući da je lepa odeća motiviše.

Njene fotografije na Instagramu broje veliki broj sviđanja kao i komentara, mhom muškaraca koji su oduševljeni njenim izgledom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs