Kako li će reagovati ostatak porodice?

Sve zbog Megan: Ovaj potez princa Harija dodatno je zahladneo njegov odnos s bratom! (FOTO)

Upravo tamo, svake godine se dan nakon Božića, na tamošnji Boksing dej, muški članovi porodice okupe kako bi otišli u lov. Ta tradicija će ove godine, prema svemu sudeći, biti prekinuta i to zbog jedne žene

Vip priča
Autor:
Sve zbog Megan: Ovaj potez princa Harija dodatno je zahladneo njegov odnos s bratom! (FOTO)
Foto: Profimedia

Nakon što se saznalo da će Vilijam i Hari, zajedno sa svojim suprugama, Božić provesti zajedno u Sandringamu, većina je pretpostavila kako su braća napokon obnovila svoj uzdrman odnos, ali, on bi sada dodatno mogao da se pogorša, nakon što je otkriveno da princ Hari, zbog Megan Markl, propušta kraljevsku tradiciju u Sandringamu.

Dan nakon Božića koji se u Britaniji takođe proslavlja kao praznik, a ove godine bi, među članovima britanske kraljevske porodice, samo mogao dodatno da produbi jaz. Naime, svi članovi će tradicionalno Božić dočekati s kraljicom Elizabetom II u Sandringamu.

Iako su princ Vilijam i Kejt Midlton s decom Božić trebali da provedu kod njene porodice, zbog "mira u kući", ali i kako bi se ućutkale glasine o neslaganju s princom Harijem i Megan Markl, svi će se zajedno družiti u Sandringamu.

Scenario se zna: Ovako Megan Markl planira da reši dramu koju je napravila u palati! (FOTO)

foto: Profimedia

Upravo tamo, svake godine se dan nakon Božića, na tamošnji Boksing dej, muški članovi porodice okupe kako bi otišli u lov. Ta tradicija će ove godine, prema svemu sudeći, biti prekinuta i to zbog jedne žene.

Princ Čarls, princ Vilijam i verovatno princ Džordž, otići će zajedno u lov, no ne i princ Hari, koji će to morati da propusti zbog svoje supruge - Megan Markl - budući da nju lov itekako uznemirava. Naime, bivša glumica je veliki ljubitelj životinja, protivnica ubijanja životinja i nošenja krzna, stoga ovakva kraljevska razonoda nju ni najmanje ne zanima. Kako ne bi dodatno uznemirio svoju trudnu suprugu, Hari je odlučio da ostavi oca i brata "na cedilu".

Vanbračna deca, golotinja i seks: 9 najvećih skandala novijeg doba koje bi kraljevska porodica najradije da zaboravi! (FOTO)

foto: Profimedia

Priča se kako bi upravo zbog tog njegovog poteza odnos dvojice braće mogao dodatno da zahladi, a izvori bliski kraljevskoj porodici tvrde kako taj potez mlađeg brata princ Vilijam vidi kao još jedan dokaz da Megan Markl želi da zavadi braću i odvoji ga od porodice.

Iako je Hari obožavao da odlazi u lov, sve se, navodno, zakomplikovalo još prošle godine, tokom njegovog lova u Nemačkoj. Kada je shvatio da njegova, tada tek devojka, nije oduševljena njegovim hobijem, već je prošle godine odbio da učestvuje u lovu na Boksing dej, a potom je i pre tri meseca otkazao učestvovanje u lovu u Balmoralu.

Novi šok u kraljevskoj palati: Megan Markl oterala osobu u koju je kraljica imala najviše poverenja! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs