uvek jedno uz drugo

Uvek zajedno: Oni su primer da prava ljubav ipak može da opstane u Holivudu! (FOTO)

Toliko bura i oluja su zajedno proživeli da su pravi uzor strpljivih supružnika koji su uprkos svemu odlučili da sve izdrže zajedno - u ovom modernom svetu kad se ljudi rastaju i zbog mnogo manjih problema

Vip priča
Autor:
Uvek zajedno: Oni su primer da prava ljubav ipak može da opstane u Holivudu! (FOTO)
Majkl Daglas i Ketrin Zita-Džouns, Foto: Profimedia

Punih 17 godina su u braku Ketrin Zita-Džouns imala je 31, a Majkl Daglas 56 kada su se venčali. Ona je u godinama koje su usledile obolela od bipolarnog poremećaja, on se borio s rakom grla. Više puta su živeli na dve adrese, ali uvek su se vraćali jedno drugome.

U ponedjeljak uveče supružnici su se pojavili u "Jacob Javitz Centru" u Njujorku kao gosti humanitarnog događaja upriličenog u svrhu prikupljanja sredstava za siromašne stanovnike Velike Jabuke.

foto: Profimedia

Ona je nosila elegantnu usku crno-belu haljinu dužine do ispod kolena i asimetričnog kroja, uz salonke otvorenih prstiju. Jedan modni dodatak video se iz aviona i garantovao glamur slavne dame - upadljive viseće minđuše.

U crnom odelu i beloj košulji, uz kravatu boje vina koja je jedino odudarala od njihove crno-bele idile, uz svoju je životnu saputnicu sve vreme je stajao njen suprug, 74-godišnji glumac Majkl Daglas.

Jedno drugo nisu ispuštali iz ruku pa su još jednom pokazali da za pravu ljubav ne postoje problemi, ni godine. Ovaj par veže i dvoje zajedničke dece, 14-godišnja Karisa i 17-godišnji sin Dilan.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs