pogledajte

Blejk Lajvli je prava holivudska diva: Lepa glumica na svečanoj premijeri filma zasenila supruga! (FOTO)

Nakon modnog briljiranja na ovogodišnjem izdanju njujorške Met Gale glumica Blejk Lajvli pridružila se suprugu i zvezdi filma "Deadpool", Rajanu Rejnoldsu, na crvenom tepihu povodom premijere novog filmskog nastavka

Star look
Autor:
Blejk Lajvli je prava holivudska diva: Lepa glumica na svečanoj premijeri filma zasenila supruga! (FOTO)
Blejk Lajvli i Rajan Rejnolds, Foto: Profimedia

Iako je glavna zvezda njujorške premijere filma "Deadpool 2" trebalo da bude kanadski glumac Rajan Rejnolds, njega je uspela u potpunosti da zaseni lepa supruga, 30-godišnja glumica Blejk Lajvli.

Izdanjem u Versaćeovoj haljini na ovogodišnjem izdanju Met Gale, glamuroznog bala koji se tradicionalno održava prvog ponedeljka u maju, Blejk Lajvli je uspela da ponese titulu jedne od najbolje odevenih dama te večeri, a modno briljiranje na crvenom tepihu nastavila je na suprugovoj premijeri filma u Njujorku.

Potvrdila titulu kraljice stila: Blejk Lajvli blistala na premijeri filma! (FOTO)

foto: Profimedia

Poznata po istančanom modnom ukusu, Blejk je svoj stil s godinama uspela da istrenira do faze kada gotovo više uopšte ne greši. Njena spektakularna izdanja na crvenom tepihu i javnim događanjima svima su dobro znana, a na njujorškoj premijeri filma "Deadpool 2"zablistala je u crnoj haljini bez rukava.

Blejk Lajvli otkrila tajnu svog stila: Zbog ovoga uvek izgleda savršeno! (FOTO)

foto: Profimedia

Kreaciju viđenu na Blejk ovaj put potpisuje američki dizajner Brendon Maksvel, a osim laskavim krojem i presijavajućim crnim ljuskicama, ističe se detaljem debele satenske trake zavezane oko struka u efektnoj boji.

Blejk Lajvli otkrila male tajne skladnog braka: Kod nas stvari nikada nisu "normalne"! (FOTO)

foto: Profimedia

Još jedno besprekorno izdanje u nizu Blejk je, osim haljinom, osigurala odabirom modnih dodataka poput visećih crnih minđuša s potpisom Lorejn Švarc i otkačenom pismo-torbom koja je imitirala izgled kasete, dok je odabir obuće pao na elegantne crne štikle Kristijana Labutena.

Blejk Lajvli i Rajan Rejnolds: Holivudski par sa najviše stila prošetao ulicama Njujorka! (FOTO)

Osim pažljivim modnim odabirima u svečanim prilikama, Blejk jednaku pažnju ostvaruje zanimljivim frizurama za koje je, u većini slučajeva, sama zaslužna, a novo izdanje ovaj je put odlučila da istakne mokrom, zalizanom frizurom i šminkom u znaku karmina koji je bojom u potpunosti odgovarao detalju satenske trake.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs