Obavezno pročitajte

Blejk Lajvli otkrila male tajne skladnog braka: Kod nas stvari nikada nisu "normalne"! (FOTO)

Ljubavna priča glumačkog para Blejk Lajvli i Rajana Rejnoldsa slovi za jednu od najlepših na holivudskom zvezdanom nebu, a lepa glumica je prilikom premijere svog filma "Sve što vidim si ti" otkrila tajnu njihovog skladnog petogodišnjeg braka u kojem su postali roditelji dve devojčice, dvogodišnje Džejms i jednogodišnje Ines

Vip priča
09:18h
Blejk Lajvli otkrila male tajne skladnog braka:  Kod nas stvari nikada nisu "normalne"! (FOTO)
Blejk Lajvli i Rajan Golsing, Foto: Profimedia

"Lepo je biti sa nekim ko razume ono šta radite. Posebno zato što su naši poslovi jako nepredvidivi i ponekad zahtevaju da budete "oženjeni" i sa drugim ljudima. Jednostavno kod nas stvari nikada nisu "normalne" kao kod većine drugih parova – priznaje Blejk koja je naglasila kako njihovom odnosu pomaže činjenica to što oboje znaju kako se snimaju scene seksa.

Blejk Lajvli i Rajan Rejnolds: Holivudski par sa najviše stila prošetao ulicama Njujorka! (FOTO)

foto: Profimedia

"Pomaže to što smo oboje svesni činjenice da je reč o poslu i nema trzavica kada jedno od nas dvoje glumi da je u ljubavnoj vezi sa nekim drugim. Prijateljima koji nisu u ovom poslu je sve to poprilično nejasno pa znaju da me pitaju: "Blejk, jel tako da vas dvoje u toj sceni zaista ne vodite ljubav?" Onda se nađem u situaciji gde im se pravdavam i objašnjavam kako se u stvari snimaju scene. Veliko je olakšanje što taj razgovor ne moram da vodim sa svojim suprugom" – zaključila je duhovita Blejk.

Blejk Lajvli raspametila stilom: 6 kombinacija u jednom danu!

foto: Profimedia

Nova frizura Blejk Lajvli: Žene je sada još više vole! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs