Srećan rođendan!

Slavlje u kući Đokovića: Stefan napunio 3 godine, Jelenu preplavile emocije! (FOTO)

Jelena i Novak Đoković nedavno su postali roditelji malene Tare, a njihov stariji sin Stefan sa oduševljenjem je ispratio dolazak mlađe sestrice na svet.

Vip roditelji
13:40h Autor:
Slavlje u kući Đokovića: Stefan napunio 3 godine, Jelenu preplavile emocije! (FOTO)
Novak i Jelena Đoković, Foto: Profimedia

Kao stariji brat, Stefan voli da pomaže mami oko bebe, a da je već veliki, govori činjenica da je proslavio i svoj treći rođendan.

Proslava ni ovog puta nije izostala, a mama Jelena je toliko bila emotivna da se od sreće i rasplakala. Bile su to suze radosnice, objasnila je Novakova supruga na svom Instagramu.

– Pitanje za majke – da li plačete kada je rođendan vašoj deci? – napisala je Jelena na početku svoje poruke na društvenoj mreži i objasnila da inače nije osoba koja se tako brzo rasplače, ali da su ovog puta emocije bile jače od svega. U momentu kada je videla koliko je maleni Stefan bio srećan, suze radosnice krenule su same od sebe.

Prvi put nakon porođaja: Jelena Đoković obradovala fanove fotografijom! (FOTO)

– Ovo je prvi rođendan kada je shvatio da je to poseban dan i to ga je stvarno učinilo srećnim –dodale je Jelena.

Kad nisu ni slutili šta ih čeka u budućnosti: Novak i Jelena Đoković pre 12 godina! (FOTO)

Ni presrećni tata Novak nije mogao da sakrije oduševljenje što njegov naslednik proslavlja treći rođendan, pa je sa fanovima podelio fotografiju malenog Stefana sa drugarima i napisao:

Tri dobra druga danas zajedno slave Stefanov treći rođendan i radosno se spremaju za sve što ovaj divni svet sprema za njih. Srećan rođendan, sine. Mama, Tara i tata su zahvalni što unosiš radost u naše živote.

Oglasila se Jelena Đoković prvi put od porođaja: Dirljiva poruka mlade mame! (FOTO)

Објава коју дели Novak Djokovic (@djokernole) дана

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs