Sama svoj Stilista

Blejk Lajvli otkrila tajnu svog stila: Zbog ovoga uvek izgleda savršeno! (FOTO)

Glumica Blejk Lajvi, koja važi za jednu od najlepše obučenih mladih glumica, u intervju je otkrila do sad nepoznate detalje u vezi svoga stila oblačenje i izbora garderobe

Moda
09:43h Autor:
Blejk Lajvli otkrila tajnu svog stila: Zbog ovoga uvek izgleda savršeno! (FOTO)
Foto: Shutterstock

Blejk Lajvli je uspešna glumica, supruga, majka dvoje dece i kako kaže njen suprug Rajan Rejnolds - odlična kuvarica. Ipak, uz sve svoje obaveze ona uspeva da izgleda odlično. Javnost je dugo mislila da su njene odevne kombinacije rezultat rada čitavog tima stilista, piše Glossy.

Međutim u svom nedavnom intervju WWD-u, Blejk je otkrila kako je ona svoj sopstveni stilista i da sama uređuje svoj ormar.

Ona je tim povodom rekla:

Glumica izgubila 27 kg, pa se prošetala crvenim tepihom: Blejk blistala u kaputu koji će biti hit ove sezone!

foto: Profimedia

"To je puno posla - to nije isto kao da samo obučete odeću na početku novog dana. Ali kada konačno nađete odgovarajuću odeću, dovoljno je samo da odaberete šta volite da nosite, kao i svako drugo ljudsko biće."

Blejk uvek izgleda odlično i sređeno, pa su fanovi bili iznenađeni da ona sama vodi računa o svemu. Za nju, kontrola je sve i na pitanje zašto je izabrala da sve sama radi, objasnila je u pomalo šaljivom tonu:

"Najverovatnije zato što imam maniju za kontrolu i veliki ego - to je najiskreniji razlog."

Ona je takođe rekla da voli da bude kreativna, ali samo ako joj niko ne pomaže. Kada joj pomoć zaista treba, dodala je ona na kraju, ona sama poziva dizajnere da joj pripomognu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs