Kim Marej

Konkurencija Jeleni Đoković: Supruga ovog tenisera svojim stilom i lepotom privlači sve više pažnje! (FOTO)

Svojim modnim odabirima, vatrenom podrškom i privlačnim osmehom svakako je osvojila srca svih fanova svog supruga, ali i šire

Star look
Autor:
Konkurencija Jeleni Đoković: Supruga ovog tenisera svojim stilom i lepotom privlači sve više pažnje! (FOTO)
Foto: Profimedia

Ko je zapravo Kim Marej?

U pitanju je supruga tenisera Endija Mareja. Ovaj par venčao se 2015. godine, nakon 10 godina zabavljanja. Ponosni su roditelji dveju ćerkica, koje pomno čuvaju od očiju javnosti, piše Glossy.

Bodrila zeta sa tribina: Ovako izgleda majka Jelene Đoković! (FOTO)

Da imaju mnogo više zajedničkog od međusobne ljubavi, pokazuje činjenica da je i Kim dete tenisa. Naime, njen otac je teniser/trener Najdžel Sirs. Da li je to razlog što je Kim uvek verni navijač svog supruga ili je u pitanju bezuslovna ljubav, ne znamo.

Ova tridesetogodišnja lepotica studirala je muziku, dramu i umetnost na Saseks Univerzitetu. Pažnju medija privukla je svojim pojavljivanjem u loži svog tadašnjeg dečka Endija Mareja.

Novak i Jelena Đoković: Otpevali svoju najdražu pesmu i oduševili region! (VIDEO)

Svojim modnim odabirima, vatrenom podrškom i privlačnim osmehom svakako je osvojila srca svih fanova svog supruga, ali i šire.

Cvetnim dezenima, jednobojnim haljinama i poslovnim stilom oduševila je mnoge modne kritičare i sebe postavila na listu najprivlačnijih supruga tenisera.

Uvek nasmejana i pivlačna, Kim Marej svakako je lepša polovina Endija Mareja.

Ovako Novak uživa sa decom: Teniser fotografijama raznežio ceo svet! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs