preslatki

Novak i Jelena Đoković: Otpevali svoju najdražu pesmu i oduševili region! (VIDEO)

Nismo najbolji u ovome, ali smo se zabavili pokušavajući da pevamo. Ovo je jedna od nama najdražih pesama, napisao je Novak uz video.

Vip priča
19:02h Autor:
Novak i Jelena Đoković: Otpevali svoju najdražu pesmu i oduševili region! (VIDEO)
Jelena i Novak Đoković, Foto: Profimedia

Kako to izgleda kad se opusti i zapeva sa suprugom Jelenom, teniser Novak Đoković podelio je s obožavateljima na Fejsbuku. Par je zajedno zapevao "Trag u beskraju" Olivera Dragojevića, a u ovako opuštenom i intimnom momentu nismo navikli da ih vidimo.

- Nakon dugog, ali uspešnog dana, nema boljeg načina za opuštanje nego malo pesme s mojom ljubavi. Nismo najbolji u ovome, ali smo se zabavili pokušavajući da pevamo. Ovo je jedna od nama najdražih pesama - napisao je u uvodu za ovaj video Novak i ostatak teksta posvetio je Oliveru Dragojeviću.

- Ostavio je trag u beskraju, a mi sa svakom njegovom pesmom koju pevamo činimo taj trag u beskraju bogatijim - napisao je i upozorio sve da pokriju uši dok slušaju njega i suprugu kako pevaju. - Bolji si teniser nego pevač. Uživaj u ovom trenutku, ali bolje se drži tenisa. Drži se ti reketa zemljače, nećeš se ti od pevanja hleba najesti - poručio mu je deo obožavatelja, a drugi deo je zaključio kako su on i supruga preslatki u ovom videu.

Novak Đoković ušao u istoriju: Prvi koji je osvojio sve Masters turnire!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs