pogledajte

Nasledila maminu lepotu: Ćerka Majkla Daglasa plenila poglede na glamuroznoj modnoj reviji! (FOTO)

Njujorško predstavljanje kolekcije visoke mode s potpisom italijanskog dvojca Dolče i Gabana nisu želele da propuste mnoga poznata lica, a posebnu pažnju plenila je 14-godišnja ćerka glumca Majkla Daglasa i velške lepotice Ketrin Zite-Džouns

Star look
Autor:
Nasledila maminu lepotu: Ćerka Majkla Daglasa plenila poglede na glamuroznoj modnoj reviji! (FOTO)
Foto: Profimedia

U društvu majke, 14-godišnja Karis-Zita Daglas plenila je pažnju javnosti prilikom dolaska na glamuroznu reviju dvojca Dolće i Gabane u operskoj kući Metropolitan u centru Linkoln.

Ketrin Zita-Džouns i Majkl Daglas sa porodicom na odmoru: Poznati par zaljubljen kao prvog dana! (FOTO)

I dok je velška glumica zablistala u izazovnom izdanju stvorenom od čipkaste haljine midi dužine s korsetnom postavom, njena 14-godišnja ćerka odlučila je da prati reviju iz prvih redova u kombinaciji cvetnog korsetnog topa bez naramenica, crnim pantalonama cigaret kroja i štiklama s detaljem ruže na peti.

Ketrin Zita-Džouns pokazala omiljene detalje u svom luksuzno uređenom domu: Klavir vredan 30 hiljada funti! (FOTO)

foto: Profimedia

Iako sama poprilično nesigurna u samu sebe, svoju 14-godišnju ćerku Ketrin pokušava da nauči važnosti da bude snažna i puna samopouzdanja.

Ketrin Zita Džouns objasnila šta je stil: U 48. godini puca od seksepila! (FOTO)

foto: Profimedia

"Pokušavam usaditi u nju, ali i u sebe, to samopouzdanje. Ali, naravno, u svakoj ženi postoje te nesigurnosti. Ja sam zaposlena majka i moje su nesigurnosti uvek prisutne", skoro je izjavila.

Kao jedan od najdugovečnijih parova u Holivudu, Ketrin Zita-Džouns i 25 godina stariji Majkl Daglas ponosni su roditelji 17-godišnjem sinu Dilanu i 14-godišnjoj Karis.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs