obavezno pročitajte

Nakon svih skandala i prevara: Ovo je razlog zašto se Melanija nije razvela! (FOTO)

Melanija Tramp odbija da se razvede od Donalda Trampa uprkos aferama u mnogobrojnim optižbama za seksualno uznemiravanje - ali zašto?

Vip priča
14:43h Autor:
Nakon svih skandala i prevara: Ovo je razlog zašto se Melanija nije razvela! (FOTO)
Melanija Tramp, Foto: Profimedia

Izvor blizak prve dame Amerike je otkrio razlog.

Melanija Tramp (47) moćda privatno besni na svog supruga, predsednika Amerike, Donalda Trampa (71), ali to ne znači da će se ikada razvesti od njega. Izvor blizak porodici Tramp otkriva zašto je lepa Slovenka i dalje u lošem braku.

Melanija Tramp u savršenoj letnjoj haljini: Idealna kombinacija za visoke temperature! (FOTO)

foto: Fonet

"Svako ko očekuje da će Melanija ostaviti Donalda, ima da se načeka. Nemojte da mislie da je ta njena odluka znak slaobosti. Čak suprotno, jedini fokus i glavni razlog i njen prioritet je njen sin Baron, a ona čvrsto stoji iza toga da je stabilna porodica, bez obzira na poteškoće, najbolja za njenog sina. Protekla godina je bila izuzetno stresna Baronu. Neočekivano je i on dospeo u žižu javnosti, i javni život mu je proizveo mnogo stresa i nelagode, što je normalno s obzirom da ima tek 12 godina."

Melanija Tramp prvi put u javnosti nakon šokantne ispovesti Donaldove ljubavnice: Nameštenim osmehom skriva prave emocije! (FOTO)

foto: Profimedia

Iako je Melanija podržala svog supruga kada je odlučio da se kandiduje za predsednika Amerike, jako se brinula kakav će to uticaj imati na njihovog jedinog sina.

Melanija je neverovatna mama, i bukvalno bi svoj život dala za svog sina jedinca.

Iako svesna kako je lako otići iz tog braka, Melanija ne razmišlja samo o sebi.

Prva dama je u zlatnom kavezu: Melanija Tramp trenutno mrzi svoj život! (FOTO)

foto: Profimedia

"Sa svim skandalima i javnim osudama, najednostavnija opcija bi bila da ga ona jednostavno napusti," izjavio je izvor. "Ne bi morala nikada da brine o novcu i statusu. Ali ona odbija da iskoristi lakši put, ako to predstavlja opasnost kako bi se ta odluka odrazila na njihovog sina, tako da je prva dama odlučila da ostane i da primi udarce koji se svakodnevno dešavaju i da ostane uz Donalda bez obzira na sve!"

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs