Šer!

ODRASLA U SIROTIŠTU,IZGUBILA LJUBAV SVOG ŽIVOTA,ĆERKA JOJ ZADALA TEŽAK UDARAC:Život najpoznatije dive je kao film!(FOTO)

U jeku spekulacija o konačnoj propasti i bankrotu, svi ipak iščekuju veliki povratak slavne Šer, koja je paralelno s turbulentnom pevačkom i glumačkom karijerom plutala nemirnim morima ljubavi. Iza sebe ima mnoštvo nagrada, dva braka i bezbroj emotivnih romansi, majka je sina i ćerke koja je pre nekoliko godina promenila pol i postala muškarac

Vip priča
ODRASLA U SIROTIŠTU,IZGUBILA LJUBAV SVOG ŽIVOTA,ĆERKA JOJ ZADALA TEŽAK UDARAC:Život najpoznatije dive je kao film!(FOTO)
Šer, Foto: Profimedia

Misica plastične hirurgije

Javni imidž popularne pevačice bio je naširoko komentarisan i kakvi god da su bili utisci, niko nije ostajao ravnodušan. Uspešno se bavila modelingom, nakon što ju je otkrila urednica časopisa Vog na zabavi kod Džeki Kenedi.

Proglašavali su je seks-simbolom, a u eri kada su moralni standardni medijskih urednika još uvek bili striktni, Šer se borila da njen dekolte i go stomak ne podlegnu cenzuri. Magazin "People" prokomentarisao je: Nije se pojavila devojka poput Šer još od Marlen Ditrih ili Grete Garbo. Ona je modna ikona koja je dopadljiva svim uzrastima.

Mračan život najfatalnijeg glumca: Ludo je voleo i ljubomorno čuvao, traume iz detinjstva lečio drogom! (FOTO)

foto: Profimedia

Fizički izgled pevačice kasnije je privlačio pažnju medija zbog drugih stvari. Nazivali su je misicom plastične hirurgije, a brojne korekcije na njenom licu i telu često su poredili s njenim životom. Promene na njoj nisu samo kozmetičke prirode, one su hiperbolične, ekstremne, slobodne... glasili su komentari. Šer se podvrgla transformacionoj tehnologiji koja je dramatična i nepovratna, govorili su drugi. Izgled i karakterističan glas postali su njeni zaštitni znaci koji su je izdvajali iz mase.

Sirena koja veruje

U moru Šerinih uspešnih i manje tiražnih diskova, 1989. godine stigao je na red devetnaesti album. Naslovljen je "Heart of Stone" i dostigao je trostruki platinasti status. Iznedrio je jedan od najuspešnijih singlova pevačice do danas, a za njega je snimljen i provokativni spot o kome se dugo govorilo. "If I Could Turn Back Time" popeo se na vrhove mnogih top-lista u svetu i označio još jedan fantastičan povratak ove dive na muzičku scenu. Međutim, ona nije zapostavljala ni filmsku karijeru.

Najfatalnija glumica na svetu: Obolela od mentalne bolesti, a najveća ljubav joj nikad nije bila uzvraćena! (FOTO)

foto: Profimedia

U bioskopskom hitu "Sirene" iz 1990. godine, Šer je odala počast svojoj majci. Film, naravno, govori o majci koja vuče svoje dve ćerke od grada do grada, nakon svakog ljubavnog kraha koji joj se dogodi. Producenti su joj dali slobodu pa je u ovom ostvarenju bio moguć bliži uvid u njeno detinjstvo.

Naredne godine usledio je novi album "Love Hurts" koji joj je doneo još nekoliko hitova. Pesma "Love and Understanding" završila je na mnogim top-ten listama.

Devedesete su su bile još jedan period turbulencija i problema. Mada su počele sjajno s ponudom da igra u poznatim filmskim hitovima "Rat Rouzovih" i "Telma i Luiz", Šer je to odbila zbog nesigurnosti u vezi sa svojim daljim koracima u karijeri. Ubrzo je dobila virus koji je razvio sindrom hroničnog umora i znatno uticao da umetnica više ne bude u mogućnosti da dalje simultano održava pevačku i glumačku karijeru.

Ipak, jedan događaj ostavio je jak utisak na nju krajem te decenije. Posle nesreće na skijanju Soni Bono je umro 1998. godine. Na sahrani je održala dirljiv govor nazvavši ga najživopisnijim likom koga je ikada upoznala. Kasnije je snimila specijal pod nazivom Soni i ja: Šer ne zaboravlja. Mada su imali dosta problema i težak razvod, Šer je iskreno žalila za ocem svog prvog deteta.

Životni brodolomi Silvestera Stalonea: Svaki šampion je nekada bio borac koji je odbijao da odustane! (FOTO)

foto: Profimedia

Iste godine, pevačica doživljava svoj četvrti muzički povratak. Veći nego ikada. Vratila se disko-zvuku i objavila album pod nazivom "Believe". Istoimena pesma postala je najuspešnija u njenoj karijeri, bila je na prvom mestu u 23 zemlje i prodata je u deset miliona primeraka. To je ujedno najslušaniji hit 1998. ali i 1999. godine, a bio je prvi u kom je primenjen danas već uobičajeni auto-tune. Pevačici je doneo i Gremi nagradu.

Poslednje godine starog milenijuma nastupila je u poluvremenu "Super Boula", što se u Americi smatra velikom čašću, budući da je taj program najgledaniji događaj u zemlji. Prateći uspeh albuma "Believe", Šer je izdala nekoliko kompilacija i zakazala je nastupe u Las Vegasu. Dvehiljadite godine donose joj još mnogo koncerata, ali i novi povratak filmu. Pored Kristine Agilere glumila je u ostvarenju "Burleska" 2010. godine, a snimila je pesmu pod odgovarajućim nazivom "You Haven’t Seen the Last of Me". Još uvek imam šta da pokažem, tvrdi Šer u naslovu ove moćne balade i ponovo je izbila na vrh top-lista. "Closer to the Truth", njen 25. album, izašao je 2013. godine i svojim uspehom potvrdio da Šer još uvek jeste relevantan akter muzičke scene mada je zagazila u sedamdesete godine.

NASTAVAK PROČITAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs