Šer!

ODRASLA U SIROTIŠTU,IZGUBILA LJUBAV SVOG ŽIVOTA,ĆERKA JOJ ZADALA TEŽAK UDARAC:Život najpoznatije dive je kao film!(FOTO)

U jeku spekulacija o konačnoj propasti i bankrotu, svi ipak iščekuju veliki povratak slavne Šer, koja je paralelno s turbulentnom pevačkom i glumačkom karijerom plutala nemirnim morima ljubavi. Iza sebe ima mnoštvo nagrada, dva braka i bezbroj emotivnih romansi, majka je sina i ćerke koja je pre nekoliko godina promenila pol i postala muškarac

Vip priča
ODRASLA U SIROTIŠTU,IZGUBILA LJUBAV SVOG ŽIVOTA,ĆERKA JOJ ZADALA TEŽAK UDARAC:Život najpoznatije dive je kao film!(FOTO)
Šer, Foto: Profimedia

Strah od nemaštine

Ni u poznim godinama Šer ne prestaje da doživljava uspone i padove. To je izgleda sastavni deo njenog života. Mediji su pisali o njenim navodnim finansijskim problemima i depresiji.

- Do smrti ću se plašiti siromaštva. To vam je kao kada debela devojka smrša 30 kilograma, ali za sebe i dalje misli da je ogromna. Odrasla sam u bedi i taj osećaj ostaće zauvek u meni. Imam veliki strah da se to ne ponovi – izjavila je jednom prilikom. Ovih dana publika je viđa kao jednog od aktera protesta protiv novog američkog predsednika Donalda Trampa. To i ne čudi, pošto je oduvek bila borac za ljudska i manjinska prava. Borba je ono što krasi prirodu ove umetnice, padovi i usponi su joj u krvi. O tome je i sama često govorila.

Harisona Forda život nije mazio: Najpovučeniji glumac na svetu, milioner kojem novac ništa ne znači! (FOTO)

foto: Profimedia

- Ja sam kao automobil iz luna-parka. Ako udarim u ivicu, samo prešaltam u rikverc i nastavim u drugom pravcu. Udarila sam u previše ivica u svom životu, ali ne stajem. Mislim da je to moj najveći kvalitet – izjavila je ova vanvremenska diva.

O njenoj neverovatnoj sposobnosti da iz svake bitke izađe još jača, možda je najbolji opis dao američki komičar Džimi Džejms, veliki poštovalac umetnice.

- Kada bi došlo do nuklearne kataklizme na planeti Zemlji, preživele bi jedino bubašvabe i Šer.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs