Omiljena prva dama Amerike

Tajna veza Džeki Kenedi: Prosidbu bliskog prijatelja odbila zbog udaje za bogataša! (FOTO)

Džeki ga je odbila, a pismo s objašnjenjem zašto ne želi da se uda za njega poslala mu je na kućnu adresu, nakon što je već mesec dana bila udata za grčkog tajkuna
Vip priča
23:40h Autor:
Tajna veza Džeki Kenedi: Prosidbu bliskog prijatelja odbila zbog udaje za bogataša! (FOTO)
Foto: Profimedia

Sudbina porodice Kenedi i danas privlači pažnju javnosti. Tajnovit svet najpoznatije američke dinastije je zanimljiv, misteriozan i intrigantan. A Džeki Kenedi je pravi simbol svega što su Kenedijevi predstavljali. Prva dama ostala je omiljena u javnosti do svoje smrti. Bila je uglađena i prelepa. Zato ne čudi što svaka nova informacija o njoj i dalje završava na naslovnicama svetskih medija.

Slike gole Džeki Kenedi kriju surovu osvetu: Bahati suprug radio šta je hteo! (FOTO, VIDEO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Tako je The New York Times doneo fascinantnu priču o prosidbi koju je Džeki odbila. A ko ju je zaprosio pre nego što se udala za Onazisa? Ni više ni manje nego Dejvid Ormzbi Gor, blizak prijatelj porodice Kenedi.

Ukleti klan Kenedijevih: Rabin prokleo svu decu da umru pre majke! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Džeki ga je odbila, a pismo s objašnjenjem zašto ne želi da se uda za njega poslala mu je na kućnu adresu, nakon što je već mesec dana bila udata za grčkog tajkuna. Ormzbi Gor je inače bio britanski ambasador u Vašingtonu, udovac, prijatelj pokojnog Džona F. Kenedija i cele porodice.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

The Times prenosi sve što je Džeki svom prijatelju napisala.

"Mnogo toga smo znali, delili i izgubili zajedno - čak i ako ne na način kojem si se nadao - nadam se da veza ljubavi i patnje nikad neće biti prekinuta", napisala je Džeki Dejvidu. Ormzbi Gor je bio skeptičan prema njenom braku s Aristotelom Onazisom, ali ona je branila svoju odluku.

Brodovlasnik i čovek koga su žene obožavale: Jedna Marija je obeležila život morskog kralja! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

"On je usamljen i želi da me zašti od usamljenosti. Mudar je i nežan. Znam da je to iznenađenje mnogim ljudima", napisala je Dejvidu Džeki. Sve ovo događalo se u jako traumatično vreme, a prema biografiji Barbare Leming, Džeki je u to vreme bolovala čak i od PTSP-a uzrokovanog svedočenjem suprugovom ubistvu.

Ormzbi je takođe živeo u tuzi, njegova supruga Silvija je poginula u saobraćajnoj nesreći 1967. godine. U njegovom domu pronađeno je 18 ručno pisanih pisama Džeki Kenedi. Njegov unuk planira da ih u martu proda na aukciji.

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs