Kako je "najružniji muškarac" uspeo da pred oltar odvede 2 najlepše žene? Dok gazi 6. deceniju, devojke se lepe za njega

Vensan Kasel prozvan je najružnijim mušakrcem, međutim, to je daleko od istine s obzirom da njegov šarm pleni gde god da se ovaj čovek pojavi

Vip priča
11:42h
Kako je "najružniji muškarac" uspeo da pred oltar odvede 2 najlepše žene? Dok gazi 6. deceniju, devojke se lepe za njega
Foto: Independent Photo Agency Srl / Alamy / Alamy / Profimedia

Dok lagano gazi 6. deceniju života Vensan Kasel postaje sve smrtonosniji za ženska srca. Njegov šarm je takav da može da zavede koju god ženu da poželi. To je i dokazao čak dva puta kada je pred oltar odveo Moniku Beluči, pa zatim i prelepu Tinu Kunaki.

Zatim je obe žene ostavio da bi našao još mlađu i još lepšu Naru Baptistu za koji mnogi kažu da je preslikana Tina.

Ko je Vensan i kako je uspeo u životu?

Vensan Kasel je rođen 23. novembra 1966. godine u Parizu. Otac Žan Pjer je bio glumac, a majka Sabina novinarka. Sve je to preovladalo da se Vansen opredeli za umetnost kao životni poziv. Tokom odrastanja učio je pevanje, živeo po uzoru na oca i majku, a onda sa 17 godina odlučuje da upiše školu za cirkuzante.

Priča se da je Vensanov otac, u želji da mu se sin ne bavi glumom, izjavio da je bolje da bude akrobata u cirkusu, nego glumac.

A onda mladi Vensan odlazi stvarno u cirkus gde je naučio da se ponaša pred publikom, da pleše i dodatno upozna glumu do tančina. Posle cirkusa odlazi u Njujork gde će pohađati školu komedije u Institutu glumaca koju će završiti 1986.

Monika Beluči, Vensan Kasel
foto: Profimedia

Jedno od prvih pojavljivanja u filmu ovog šarmantnog francuskog glumca bilo je 1991, a radi se o filmu Filipa de Broka. Dve godine kasnije, saradnja sa Metjuom Kasovicem koji mu dodeljuje ulogu u filmu “Metiz” doneće mu kako međunarodni uspeh tako i popularnost, a i biće to samo početak njihove saradnje. Da Vensan nije samo glumac za evropsko područje, pokušaće da dokaže ulogom u filmu “Džeferson u Parizu” Džejmsa Ajvorija iz 1995. koji i nije bio toliko uspešan koliko se očekivalo.

Te iste godine da donese uspeh misliće po drugi put Metju Kasovic čiji će film “Mržnja” Vensanu obezbediti nominaciju za prestižnu nagradu “César” u kategoriji najboljeg glumca. Sniman u crno-belom, film “Mržnja” u kojoj Vensan igra Jevreja Vinsa koji se, zajedno sa prijateljima, bori protiv policije, osvojio je tri Cezara a dobitnik je i nagrade za najbolju režiju na Filmskom festivalu u Kanu, piše wannabemagazine.com.

Vensan Kasel
foto: SOPA Images / Sipa Press / Profimedia

Godina 1996. bila je veoma bitna za Kasela, kako za karijeru tako i za njegov prvatni život. Na snimanju u neku ruku skandaloznog filma “Apartman” upoznaje italijansku glumicu Moniku Beluči koja tek započinje karijeru. Između njih dvoje se rodila ljubav, ali i filmska saradnja, krunisana brakom 1999. Par u životu i na sceni glumio je zajedno u nekoliko filmskih ostvarenja od kojih treba pomenuti “Kako me želiš” (1997) italijanskog režisera Karmina Amoroza, “Doberman”, te iste godine, francuskog režisera Žana Kunena, okarektirisan kao previše nasilan.

Godine 2001. glumili su zajedno u filmu gotskog stila “Pakt s vukovima” Kristofa Gansa, a film o kojem se najviše pričalo stigao je naredne godine. Radi se o filmu Gaspara Noea (Gaspar Noé) “Nepovratno” koji će ostati zabeležen u filmskim analima po skandalu koji je na Kanskom festivalu izazvala duga i veoma verodostojna scena silovanja italijanske dive. Ipak, njih dvoje neće ostati upamćeni samo po tragičnim filmskim ostvarenjima. Dve godine posle skandaloznog filma “Nepovratno” bračni par Kasel igao je u špijunskoj priči “Agents’ secrets”, dok su se 2006. ponovo našli i u filmu “Šejtan” Kima Šapirona (Kim Chapiron) u kojem lepa Monika igra seksi vampiricu.

Monika Beluči, Vensan Kasel
foto: Profimedia

Ali, onda se dešava preokret. Monika i Vensan počeli su da žive u odvojenim kućama, na odvojenim mestima, dok prvom prilikom Vensan nije našao zamenu za slavnu Moniku.

Prvo stižu glasine da se par razveo bez pompe i skandala. Monika je prihvatila razvod kao što prihvata i starenje - mirno i dostojanstveno.

A onda je Vensan svetu predstavio svoju 30 godina mlađu ženu Tinu Kunaki uz koju se preporodio.

Vensan je nakon razvoda od Monike govorio da se više nikada neće ženiti, ali je zbog mlade manekenke promenio odluku.

"Mislio sam: Bio sam oženjen, imam dve ćerkice, uradio sam šta sam morao da uradim, nadalje ću biti sam. Bilo je zabavno, ali sam brzo shvatio da mi je život prazan. Nisam očekivao da ću upoznati nekog takvog, ali dogodilo se. A ova žena je mnogo mlađa nego što sam mogao da zamislim", rekao je Kasel za Veniti Fer, na čijoj se naslovnici najnovijeg izdanja nalazi novopečeni bračni par.

Tina Kunaki, Vensan Kasel
foto: Profimedia

Osim što je promenio odluku i ponovo stao na ludi kamen, glumac je tada otkrio da ima jaku želju da ponovo postane otac.

"Deca su nešto najlepše što postoji. Od njih sam naučio mnoge stvari, moje ćerke mi pomažu da razumem sam sebe", otkrio je Kasel.

Par je uskoro dobio ćerku sa kojom Vansen provodi mnogo vremena. A onda se desio razvod.

Kako i zašto, do danas nije potvrđeno. Zna se samo da je Vansen prvo izbrisao sve zajedničke fotografije sa Tinom, dok je ona viđena uplakana i nesrećna u javnosti. Nakon kratkog vremena, Vensan je Tinu zamenio Norom - godinu dana mlađom devojkom koja je preslikana njegova bivša žena. Da li je to neka poruka koju je Vensan želeo da pošalje svojoj bivšoj, još nje otkriveno.

Dok ne saznamo pikantnije detalje njegove i Norine veze, pogledajte sve njihove zajedničke fotografije:

1 / 11 Foto: AG News / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs