JEDVA DIŠE I GOVORI, KOŽA JOJ JE TOLIKO ZATEGNUTA DA JE POČELA DA SE BUĐA: Imala je preko 100 operacija da izgled OVAKO

Svaki put kada pomislimo da ova žena ne može lošije da izgleda, ona nas novim pojavljivanjem demantuje. Džesika Alves je velika boljka hirurga kojima je postala loša reklama

Vip priča
21:24h
JEDVA DIŠE I GOVORI, KOŽA JOJ JE TOLIKO ZATEGNUTA DA JE POČELA DA SE BUĐA: Imala je preko 100 operacija da izgled OVAKO
Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Svi se zaprepaste kada čuju da se iza ovog izlgeda nekad krio muškarac. Rodrigo Alves ima jedan zadatak: da u životu šokira što više ljudi i to do sada odlično ispunjava.

Naime, ovaj muškarac je prvo pristupio nizu plastičnih operacija da bi od klasičnog Brazilca postao beo, plav momak po imenu ŽIVI KEN.

Izgled lutka postigao je nizom kritičnih operacija, da bi onda odlučio da ipak postane žena.

Od Kena postaje Barbi i to sa operacijama na koje je potrošio svoj imetak, tj. preko hiljadu hiljada dolara. Podaci kažu da je do sada imao preko 100 operacija da bi izgledao ovako.

Džesika Alves
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Sada su je paparaci uslikali na ulici, tip-top sređenu, ali prvi pogled na nju pokazuje kožu zategnutu do pucanja pa nije ni naivna opomena doktora da ova žena više ne sme da uradi ni jednu jedinu plastičnu operaciju.

Kako strani mediji prenose operisala je svoj nos 11 puta i sada jedva diše, a oči jedva da može da zavori. Džesika je išla čak u Tursku kako bi operisala želudac. Sada joj je ostalo 20 posto zapremine želuca te kaže da više ne oseća glad.

Šuška se da je pokušala u Brazilu da uradi transplantaciju materice, s čim bi bila prva tran žena koja je to postigla.

Njena porodica žestoko se protivi tome, i pokušava da je "dozove pameti", međutim, Džesika ne odustaje iako je nedavno imala problem sa gangrenomna određenim delovima tela nakon intervencija.

"Koža joj buđa na par mesta i raspada se nakon operacije", rekao je jedan prijatelj koji je sa njom bio u Azerbejdžanu gde je radila još jedno zatezanje lica i liposukciju, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku teksta.

1 / 10 Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs