OSVOJILA JE BOLIVUD A SADA BI I OSTATAK SVETA: Evo kako lepa glumica održava liniju i ima savršene obline

Mlada i lepa indijka praktikuje jogu i ove namirnice je potpuno izbacila iz jelovnika, a rezultat je čisto savršenstvo

Lepi & Zdravi
OSVOJILA JE BOLIVUD A SADA BI I OSTATAK SVETA: Evo kako lepa glumica održava liniju i ima savršene obline
Foto: Ashish Vaishnav/SOPA Images/Shut / Shutterstock Editorial / Profimedia

Lepa bolivudska glumica koja postaje planetarno popularna munjevitom brzinom Jahanvi Kapur naslednica je jedne od najvećih indijskih zvezda Sridevi. Ona se svojski trudi da nastavi njenim stopama i opravda breme koje njeno nasleđe nosi, ali mnogi kažu da njena lepota čak uspeva i da zaseni majčinu.

Poslednjih godina zaista se potrudila da ostavi utisak kao pojava, veoma je aktivna na društvenim mrežama, operisala je nos i možemo reći da je uspela u tome. Evo kako se ova lepotica hrani i koje vezbe praktikuje da bi održala lep izgled.

Jahanvi kapur
foto: Ashish Vaishnav/SOPA Images/Shut / Shutterstock Editorial / Profimedia

Na iznenađenje mnogih, ona ne prektikuje strogi plan ishrane, već se jednostavno trudi da jede zdravo i izbegava šećer i brzu hranu, njen jelovnik se uglavnom sastoji od voća i povrća.

Doručak: svaki dan počinje sa nekoliko čaša vode, a doručak joj se sastoji od svežih sokova, tosta, belanaca, cerealija i mleka.

Ručak: da li je kod kuće ili na snimanju uglavnom se trudi da ima spremljen domaći, kuvani obrok, to može biti, integralni pirinač, salate ili sendvič sa piletinom.

Večera: preferira da ima ranu večeru, nekih 3 sata pred spavanje, zbog bolje probave, pa tako voli da pojede čorbicu od povrća, grilovano povrće ili ribu i zelenu salatu.

Jahanvi kapur
foto: Ashish Vaishnav/SOPA Images/Shut / Shutterstock Editorial / Profimedia

Međutim, pored ishrane veoma joj je važan fitnes, čak za sebe i svoju sestru kaže da su svojevrsni fanatici što se toga tiče. Iako nema tendenciju da bude što mršavija i uživa u svojim oblinama, ova glumica izuzetno je posvećena dizanju tegova i kardio treninzima.

Takođe uživa u džogiranju, plivanju i jogi koju praktikuje tri puta nedeljno.

Ukoliko i vi težite izgledu lepe bolivudske glumice, možete se pridržavati njenom načinu ishrane i vežbanja i živeti lep, zdrav i dug život.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs