NAJBOGATIJA JE GLUMICA NA SVETU, A SIGURNO JE NE ZNATE: Nakon uspešne karijere se povukla, a ovako je zaradila MILIJARDE

Najbogatija Holivudska zvezda vredi čak 3 milijarde dolara, a većina nikad nije ni čula za nju

Celebrities
NAJBOGATIJA JE GLUMICA NA SVETU, A SIGURNO JE NE ZNATE: Nakon uspešne karijere se povukla, a ovako je zaradila MILIJARDE
Foto: LANDMARK MEDIA / Alamy / Alamy / Profimedia

Novac i slava su neke stvari koje su uglavnom direktno povezane, a mnogi im teže, neke poznate ličnosti su dosegle nedostižno, kao što suDžordž Kluni, Bred Pit, Anđelina Džoli… lista se nastavlja.

Ali postoji jedna glumica koja je još bogatija od Toma Kruza i Džulije Roberts, a verovatno nikada niste čuli za nju.

To je zato što je najbogatija glumica na svetu bila neaktivna u industriji dugi niz godina, sa samo nekoliko pojavljivanja otkako se povukla.

Džejmi Grec
foto: LANDMARK MEDIA / Alamy / Alamy / Profimedia

Ako već ne znate o kome govorimo, to je glumica iz "Izgubljenih dečaka" Džejmi Gerc koji se može pohvaliti neto vrednošću od čak 3 milijarde dolara u 2023. godini.

Možda se zapitate „ko je ona?“, ali ona vam je već godinama pred nosom.

Iako njene uloge uključuju filmove poput Tvister, Seinfeld, Moderna porodica i Ovo smo mi, Gerc je odlučila da proširi svoje horizonte otkako je bila u centru pažnje od 1981. Ona jeste napravila mali povratak 2022. godine u filmu "Želim te nazad", ali godinama je uglavnom bila van očiju javnosti. Očigledno, gradeći svoje ogromno bogatstvo.

To je zato što su ona i njen muž suvlasnici NBA tima, Atlanta Hoksa i manjinski vlasnici Milvoki Biversa.

Džejmi Grec
foto: LANDMARK MEDIA / Alamy / Alamy / Profimedia

Njihova ulaganja su se zaista isplatila, međutim, mrzitelji su zaključili da se Gerc udala zbog novca nakon što su otkrili da je njen izabranik investitor, milijarder Toni Resler. Ali ovaj par nije zaokupljen samo zarađivanjem novca. Oni su zapravo prilično dobrotvorni.

Godine 2012. Fond za vraćanje je imenovao Gerc i njenog muža kao donatora broj jedan u dobrotvorne svrhe nakon rekordnih 10 miliona dolara donacije Resler-Gerc fondaciji, koja se fokusira na umetnost, obrazovanje, zdravstvo i jevrejske organizacije.

Dakle, iako je par stvorio sjajan fond za povratak i život do maksimuma, oni su to takođe zaradili donirajući toliko novca za velike ciljeve u prošlosti i sadašnjosti.

Džejmi Grec
foto: LANDMARK MEDIA / Alamy / Alamy / Profimedia

Da li znate još neku slavnu ličnost koja donira toliko?

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs