KO JE ŽENA KOJA MOŽE DA BACI TRAMPA U ZATVOR? Silovali je sa 9, prete njenom detetu SMRĆU, preživela PAKAO i ne daje se

Navodna afera Stormi Danijels sa Donaldom Trampom i tajna isplata novca koju je primila da bi ćutala, izašla je na videlo tokom njegovog predsedništva 2018. Ovo je njena priča, ispunjena bolom i težinom.

Vip priča
10:46h Autor:
KO JE ŽENA KOJA MOŽE DA BACI TRAMPA U ZATVOR? Silovali je sa 9, prete njenom detetu SMRĆU, preživela PAKAO i ne daje se
Foto: Profimedia

Život Stormi Danijels se zauvek promenio kada je njena navodna afera sa Donaldom Trampom izašla u javnost 2018. godine, što se na kraju završilo time što je Tramp postao prvi predsednik koji je optužen za krivično delo.

Danijelsova je tvrdila da je imala aferu sa Trampom 2006. i da joj je platio da ćuti o susretu uoči predsedničkih izbora 2016. Danijelsova se obratila sudu u parnicama tokom nekoliko godina tokom Trampovog predsedništva. Tramp je dosledno negirao bilo kakvu seksualnu vezu sa Danijelsovom.

Glumica filmova za odrasle, smatra se ključnim svedokom u tekućem suđenju Trampu za prikrivanje novca, koje je počelo 15. aprila. Tužioci su 7. maja pozvali Danijels na mesto za svedoke.

Stormi Danijels
foto: Kay Blake / Zuma Press / Profimedia

Rođena Stefani Kliford, Stormi Danijels je bila tema dokumentarnog filma "Stormi" iz 2024. koji je počeo da se emituje 18. marta. Film je pratio njen profesionalni i lični život tokom medijske i političke vatrene oluje od 2016. do danas i nakon njenog pravnog rata sa Trampom.

Od njene karijere filmske zvezde i režisera za odrasle do njenih pravnih bitaka sa Donaldom Trampom, ovo je sve što treba da znate o Stormi Danijels i o tome gde je ona danas.

Ko je zapravo Stormi Danijels?

Danijels, rođena Stefani Kliford, je zvezda filmova za odrasle, glumica i TV ličnost. Danijelsova je postala poznata 2018. godine kada je otkriveno da je detaljno opisala nekoliko navodnih seksualnih susreta sa tadašnjim predsednikom Trampom, ali je već bila poznata pre nego što su vesti izašle.

Rođena u Baton Ružu u Luizijani, Stormini roditelji su se razveli kada je bila mala, a odgajala ju je majka. U njenom dokumentarcu, Danijelsova je tvrdila da je njena majka često pila i zabavljala se, ponekad je ostavljajući samu na duži vremenski period.

"Uvek je tražila situacije sa muškarcima", rekla je Danijelsova. "Mislim da je to jedna od loših stvari koje sam pokupila od nje. Jedina stvar od koje sam zavisnica, je da uvek tražim da me voli neko ko bi me takođe voleo."

Stormi Danijels
foto: Printscreen Youtube / ABC News

Danijelsova je u "Stormiju" navela da je, kada je imala 9 godina, komšija seksualno zlostavljao nju i nekoliko drugih devojčica u njenoj školi. Ona je rekla da su ona i devojčice rekli svom školskom savetniku, koji je obavestio policiju. Kada su vlasti intervjuisale Danijelsovu majku, Danijelsova je navela da ju je majka podsticala da laže kako bi izbegla da bude uklonjena iz brige svoje majke. Komšija je umro nekoliko godina pre snimanja dokumentarca. "Bila sam tužna", rekla je u dokumentarcu. "Zato što sam htela da ga ubijem."

Danijelsova, koja se interesuje za konjičke sportove, postala je plesačica kao tinejdžerka nakon što ju je prijatelj upoznao sa tim poslom kao sredstvom da priušti više konja. Postala je filmska zvezda za odrasle nakon što je otišla na snimanje sa prijateljicom i brzo se podigla u poslu. Radeći sa "Wicked Pictures", postala je poznata zvezda u krugu filmova za odrasle, kao i uspešan reditelj u toj industriji.

Pored svog rada na filmovima za odrasle, Danijelsova je imala nekoliko nastupa u mejnstrim medijima, uključujući i filmove Džada Apatoa "Knocked Up" i "The 40-Year-Old Virgin", kao i muzički spot Maroon 5 za "Wake Up Call".

Šta se desilo između Stormi Danijels i Donalda Trampa?

U odloženom intervjuu za časopis "In Touch" iz maja 2011. (čije izdanje je kasnije objavljeno 2018.), Danijelsova je tvrdila da ju je Tramp pozvao na večeru u svom klubu u julu 2006. . U "Stormiju" se prisetila da nije želela da se sretne sa Trampom u to vreme, ali je pristala na nagovor svog publiciste, koji je rekao da će joj to u najmanju ruku dati smešnu priču. Tvrdila je da su te noći imali "generički seks iz udžbenika", manje od četiri meseca nakon što je Trampova supruga Melanija rodila Barona Trampa.

U "Stormiju", Danijels je dalje opisala njen i Trampov seksualni susret, rekavši da nije bila pod utiskom kada je prvi put pristala da se sastane s njim da će se desiti bilo šta ljubavno. Otišla je u kupatilo, rekla je, a on ju je saterao u ćošak kada je izašla.

Stormi Danijels
foto: Profimedia

"Osećala sam da sam prevarena i prevarena. Mislila sam da se međusobno poštujemo“, objasnila je ona. „Tvrdila sam da to nije bilo silovanje ni na koji način, ali nisam rekla ne jer sam ponovo imala 9 godina. Poslednje čega se sećam da sam pomislila: Mogla bih da ga potpuno uzmem ako bih želela da vrištim ili da se tučem, ali ne bi trebalo da se tako ponašam. "

Danijelsova je u "Stormiju" rekla da ju je Tramp nakon njihovog prvog susreta često zvao i obećao da će je glumiti u filmu "Šegrt slavnih". Rekla je da su se u narednim mesecima sreli još "pet-šest" puta, ali da više nisu imali seks. Kada joj je Tramp na kraju rekao da joj "NBC" neće dozvoliti da se pojavi u njegovom rijalitiju, prestala je da prima njegove pozive.

Takođe je u "Stormiju" tvrdila da joj je stranac pretio na parkingu u Las Vegasu kada je bila sa ćerkom nekoliko nedelja nakon što je vodila intervju za "In Touch". Rekla je da se kao rezultat toga osećala pod pritiskom da potpiše sporazum o neotkrivanju podataka kako bi zaštitila bezbednost svoje porodice. Od tog trenutka, kad god se tema njene navodne afere sa Trampom pojavila javno, ona je to negirala.

To se promenilo kada se Tramp kandidovao za predsednika 2016. Intervju "In Touch" pojavio se nakon što je "Vol Strit žurnal"objavio da je Majkl Koen, Trampov advokat, dogovorio isplatu od 130 hiljada dolara Danijelsovoj, mesec dana pre predsedničkih izbora 2016. kako bi ona ćutala o navodnom seksualnom susretu.

Vezana dokumentom, Danijelsova nije smela da javno komentariše njene i Trampove navodne seksualne susrete. Međutim, u "Stormiju", Danijelsova je rekla da se naljutila kada je saznala da Koen kupuje knjigu u kojoj će detaljno opisati navodnu aferu.

„Koen me je koristio i iskorišćavao da bi zaradio novac, a ja bih ga jednostavno imala,“ rekla je. Ona je angažovala advokata Majkla Avenatija da tuži Trampa, da poništi NDA i za klevetu. Njegov pravni tim podneo je protivtužbu za 20 miliona dolara. Stormina tužba za klevetu protiv tadašnjeg predsednika odbačena je u oktobru 2018, a Danijelsovoj je naloženo da plati Trampu 293 hiljade dolara za pravne troškove u slučaju.

Stefani Kliford, Stormi Danijels
foto: Profimedia

Usred pravne drame, Danijels je otišla na turneju, delom da bi zaštitila bezbednost svoje porodice od pretnji smrću koje je dobila, jer nije želela da bude kod kuće ili da ugrozi svoju ćerku. Navodno je videla da su njeni prihodi naglo porasli nakon što su optužbe o Trampu postale javne, tvrdeći u "Stormiju" da je zaradila 20 hiljade dolara za samo tri dana, ali je precizirala da su njene plesne svirke već bile rezervisane i da je samo zarađivala više novca radeći posao koji je već radila.

"Ja sam jedini prihod svoje porodice", objasnila je ona. "Ako vozite kamion za sladoled dve godine i ne vozite ga u nedelji toplotnog talasa, vi ste idiot."

Za to vreme, takođe se pojavljivala u emisijama kao što je "The View" a čak je i glumila u emisiji "Saturday Night Live".

Danijelsova je prvi put otvoreno govorila o aferi u martu 2018. u emisiji "60 minuta", potezu za koji kaže da je u "Stormiju" napravila posebno zato što je želela da istakne da je njeno pojavljivanje u novinskom magazinu bilo neplaćeno, i nije želela da bude optužena da je dala intervju za novac. Rekla je da je reakcija nakon intervjua od 60 minuta bila brza i brutalna, i da se povremeno plašila za svoj život. "Bila sam potpuno sigurna da ću umreti", rekla je ona u "Stormiju", objašnjavajući da je tokom meteža snimila testament za slučaj da bude ubijena.

U aprilu 2023. Tramp je optužen za krivične optužbe za falsifikovanje poslovnih zapisa u vezi sa njegovom isplatom Danijeslovoj, što je navedeno u njegovoj poslovnoj evidenciji kao pravni troškovi.

Međutim, ispostavilo se da je advokat Stormi Danijels, Majkl Avenati, "izdao" glumicu, tako što je slučaj želeo da ide u njegovu ličnu korist, a ne u korist svoje klijentkinje, sklapajući dogovore koji su joj nanele veliku štetu, što je Danijelsova i istakla u njenom dokumentarnom filmu. Njen advokat je potom uhapšen zbog krivične prevare i služi zatvorsku kaznu u trajanju od 4 godine.

Stormi Danijels
foto: Peacock / Everett / Profimedia

Slučaj se i dalje odvija, dok bivši predsednik SAD, vodi spor kako bi opovrgao dokaze koje je Stormi Danijels iznela protiv njega. Bivšem predsedniku zbog toga preti zatvorska kazna.

Ko je suprug Stormi Danijels?

Danijelsova se udala za kolegu, zvezdu filmova za odrasle Glendona Krejna 2015. godine, ali su se rastali 2018. usred drame oko optužbi za Trampovu aferu, pri čemu je Krejn naveo da nije bio potpuno otvorena u vezi sa onim što se dogodilo sa Trampom, pre nego što su se upoznali.

"Seksualni deo za koji nisam znao, ali je novac je došao na moj bankovni račun", rekao je Krejn u "Stormiju".

Stormi Danijels
foto: Ethan Miller / Getty images / Profimedia

"Glen je počeo da se raspliće, i mi bismo se samo svađali, a on bi vrištao na mene. Vrlo brzo je krenulo nizbrdo, što je bilo iznenađujuće jer smo imali zaista dobar odnos i brak, kao da je funkcionisao jako dobro", rekla je Danijelsova. Krejn je naveo da se "neverstvo povećalo" tokom Trampovog skandala i optužio Danijelsovu da je postala romantična sa Denverom Niksom, filmskim rediteljem koji je snimio neke od snimaka korišćenih u "Stormiju".

Raskid je ponekad bio oštar u vezi sa starateljstvom nad njihovom tada sedmogodišnjom ćerkom, pošto Krejn nije želeo da ona ide na turneje po striptiz klubovima sa Danijelsovom, ali su na kraju postigli prijateljski dogovor.

"Osećala sam se užasno, ali ne mogu ni da zamislim kako se Glen osećao. To jednostavno nije bilo dobro za njega, ali uglavnom sam mu slomila srce, i to je jedina stvar u celoj ovoj stvari zbog koje žalim", priseća se Danijelsova u "Stormiju". Njen glas se slomio kada je dodala: "On zaista nije zaslužio ovo. A on je zaista dobar tata."

Krejn je rekao da "aplaudira" Danijelsovoj za postizanje određenog stepena normalnosti u njihovim životima. "To nije savršena situacija", rekao je on, "ali pokušavamo da je izvučemo na najbolji način."

Danijels se kasnije udala za kolegu zvezdu filmova za odrasle Bareta Blejda, dugogodišnjeg prijatelja, u decembru 2022.

Gde je Stormi Danijels danas?

Kada nije zauzeta poslom, Danijels, Blejd i njena ćerka žive sa svojim konjima i pokušavaju da imaju normalan život, ali nije uvek bilo lako. Ona je u "Stormiju" rekla da ne samo da je česta meta pretnji smrću, već su njeni pravni računi ogromni, uprkos tome što je njen novi advokat, Klark Bruster, zastupa besplatno.

Stormi Danijels
foto: Ethan Miller / Getty images / Profimedia

"To je samo beskrajna lavina sudskih dokumenata, tužbi i sudskih transkripata", rekla je ona u "Stormiju". "Želela sam da umrem. Da sam imala sve ove zakonske račune nagomilane, nikada ne bih mogla da ih platim. Klark je jedini koji mi nikada nije naplatio i nastavio da se bori za mene."

Danijelsova je uložila nekoliko žalbi u slučaju klevete protiv Trampa i izgubila. Ona se još uvek davi u pravnim troškovima bivšem predsedniku i, prema Stormiju, strahuje da bi u tom procesu mogla da izgubi svoj dom.

Ona je rekla. "Nemam više nikakve nade."

Objašnjavajući da je skrivanje od njenih nasilnika pogoršalo stvari, Danijelsova je rekla da ne može da računa na sudove da je zaštite, napominjući da su stranci došli u njenu kuću i gađali njenog konja gumenim mecima kako bi pokušali da je nateraju da izađe napolje.

"Pravosudni sistem me je izneverio. Apsolutno me je izneverio u svakom pogledu. Nikada me nije zaštitio kada sam izveštavala da mi je prećeno ili da je neko napao mog konja, a to je bila jedna od najtežih stvari u vezi sa ovim", rekla je ona.

Uprkos svim traumama koje je pretrpela, Danijels odbija da odustane ili da bude ućutkana.

"Neću odustati jer govorim istinu. A više ne znam ni da li je to važno." istakla je Stormi Danijels u svom dokumentarnom filmu.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs