EVO ŠTA OD ŠKOLE IMAJU SESTRE RODIĆ: Jednu zaveo Cecin sin, druga delila MOMKA sa ovom pevačicom, treća šokira izgledom

Bogdana Ražnatović je danas donela na svet trećeg sina Isaiju, a u porodici Ražnatović i Rodić vlada velika radost, članovi obe familije su presrećni, pripremaju se za slavlje i istču da je porođaj prošao u najboljem redu.

Celebrities
21:16h Autor:
EVO ŠTA OD ŠKOLE IMAJU SESTRE RODIĆ: Jednu zaveo Cecin sin, druga delila MOMKA sa ovom pevačicom, treća šokira izgledom
Bogdana, Bojana i Nataša, Foto: Printscreen Instagram / miss.rodic / bojana_sijan / udarnavestrs

Porodica Rodić iz Titela počela je da intrigira javnost otkako se saznalo da je najmlađa ćerka Bogdana uplovila u vezu sa Veljkom Ražnatovićem, Cecinim sinom. O njima komšije imaju samo reči hvale, ističući da su svi izuzetno vredni i radni, te da su tri naslednice još od tinejdžerskih dana bile uključene u porodični posao i nije im bilo teško da sa majkom prodaju piliće na pijci. Naime, osnovna delatonost firme koju Danijela Rodiić, prija Svetlane Ražnatović, drži sa suprugom jeste prerada mesa i odgoj živine.

- Moje ćerke su obrazovane i ostvarene. Toliko mogu da kažem - rekla je gospođa Rodić pre nekoliko godina za medije.

  • Bogdana Ražnatović

Bogdana je bila veoma uspešna košarkašica i sjajne rezultate je postizala na terenu. Obaveze na fakultetu ostavljale su joj sve manje vremena za sport koji obožava, te je nakon diplomiranja na Višoj poslovnoj školi u Beogradu (smer: finansije i računovodstvo), preuzela brigu o novčanim tokovima u porodičnoj firmi.

Veljko Ražnatović, Bogdana Rodić
foto: Kurir/Nemanja Nikolić

Osim toga, i povrede su je sprečila da krene da gradi karijeru profesionalne košarkašice.

- Mislim da mi je košarka donela dosta toga lepog i mnogo čemu me je naučila. Morala sam prestanem da treniram profesionalno košarku jer sam imala dve teške povrede - rekla je Bogdana i dodala:

- Ponosna sam na to što sam ostvarila sa timom, ali i samostalno kao deo srpske reprezentacije. Ne mogu da kažem da mi nedostaje, jer sada imam neki drugi način života u kom sam se pronašla - istakla je Veljkova supruga.

Bogdana je stupila u vezu sa Veljkom 2018, a zanimljivo je da ih je upoznala Anastasija, koja je procenila da bi najmlađa naslednica porodice Rodić bila idealna supruga za njenog brata - i ispostavilo se da nije pogrešila.

1 / 5 Foto: Kurir / Dragana Udovičić

Već naredne godine su izgovorili sudbonosno "da", a ovaj mladi bračni par sada ima trojicu sinova - Veljka, Krstana i Isaiju.

Veljkova lepša polovina prethodnih nekoliko godina maksimalo se posvetila ulozi majke, a da izvede decu na pravu put joj je najvažnija dužnost u životu. Ne voli da se eksponira mnogo u javnost, ali na svakom događaju na kojem se pojavi oduševi sve stajlingom.

  • Bojana Šijan

I Bojana je danas udata žena, a otkako je bilo obelodanjeno da ju je osvojio Mirko Šijan, sin pevačice Goce Božinovske, u medijima se pratio svaki njen korak.

Svaka njena slika na društvenim mrežama izazivala je pravu buru, a komplimenti na račun zanosnog izgleda su se samo nizali. Pre udaje, obožavala je luksuzna putovanja, te je vrlo često uživala da poseti neku novu destinaciju sa sestrama.

Bojana Rodić, Mirko Šijan
foto: Instagram / bojana__rodic

Bojana je diplomirana pravnica, a otkako je postala majka dvojice sinova, najviše se posvetila porodičnom životu.

Pre braka, kako su mediji ranije pisali, čini se da je imala zanimljive ljubavne izbore, mada mnoge navode nikada nije ni potvrdila, niti demantovala.

Najviše pažnje je svojevremno privukla informacije da je imala kratku romansu sa Stefanom Karićem, rijaliti učesnikom, ali i sa Kostadinom Terzićem, inače nekadašnjim dugogodišnjim dečkom Anastasije Gudelj.

Ali, bivše ljubavni nikako nisu bile prepreka između Bojane i Anastasije, te ove prelepe dame od početka imaju sjajan odnos i uživaj u ulozi tetke Bogdanine I Veljkove dece.

  • Nataša Rodić

Najstarija sestra Nataša Rodić još uvek nije udata i nema decu. Završila je studije na smeru: menadžment u medijima, i posvetila se karijeri, a već godinu dana drži burger fast food u centru prestonice. Pre toga, sa sestrom Bojanom imala je i modnu liniju, mada je u drugom poslu postigla mnogo veći uspeh.

Jedno vreme biznis je vodila sa svojim dečkom iz Crne Gore sa kojim više ne kači fotografije na mreže, te je nepoznato da li su i dalje u vezi.

- Naravno da sam upoznala Natašinog momka, on je fin dečko, baš su dugo zajedno. Bili su zajedno na Bogdaninoj i Veljkovoj svadbi. Zove se Matija Bojović, iz Podgorice je. Počeli su da se zabavljaju 2017. godine, ali su imali dosta prekida. Zvanično su opet mesec dana zajedno - rekla je svojevremeno Danijela Rodić za medije o dečku svoje prve ćerke.

Natašu su mediji povezivali i sa mlađim sinom Zlate Petrović sa kojim se je uživala u druženju, nikada sa njim nije potvrdila emotivnu vezu, već je uvek naglašavala da su samo dobru prijatelji. Takođe. velika strast su joj putovanja i svaki slobodan trenutak koristi da upozna neku novu zemlju i kulturu.

U poslednje vreme dovela je liniju do savršensta, a pratioci na društvenim mrežama ne prestaju da se interesuju kako je smršala, te sada u bikiniju izgleda nikad seksepilnije, čemu svedoče i slike sa nedavnog letovanja na Tajlandu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs